23 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Darbe iddialarına sert cevap! Teşebbüs edenin sonu mezarda bitecektir

Darbe iddialarına sert cevap! Teşebbüs edenin sonu mezarda bitecektir

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Lideri Devlet Bahçeli, son dönemde ortaya çıkan 'Darbe' iddialarına ilişkin "Darbeyi aklından geçiren varsa, bilinizki 82 milyonun kanını dökmeden bu şerefsiz tertip, bu teşebbüse muvaffak olamayacaktır." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Darbe iddialarına sert cevap! Teşebbüs edenin sonu mezarda bitecektir

MHP Lideri Devlet Bahçelİ, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Pentagon ve CIA’nın sponsor olduğu bir düşünce kuruluşunun yayımladığı sipariş rapor yeni bir darbe ihtimalini, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin orta kademesinin sözde rahatsızlığını adice açıklamıştır. 

Darbe iddiaları maalesef herkesin diline düşmüştür. Türkiye’nin Suriye’ye dönmesi için hunhar planlama ve proje hazırlayan odaklar boş durmamaktadır. 

Önyargıları bir kenara bırakalım, birbirimize çatık kaşla bakmak yerine çevik bir iradeyle sahip çıkalım.

Çözemediğimiz sorunları derin dondurucuya koyalım, Türkiye’nin gelecek haklarında, istiklal haysiyetinde milli birlik ve beraberlik şuuruyla, samimi bir üslupla buluşalım.

Başka bir Türkiye yoktur. Sığınacak ve gidecek başka bir yurt yoktur. Darbeyi aklından geçiren varsa, millete silah çekmeyi düşünen bulunuyorsa biliniz ki 82 milyonun kanını dökmeden bu şerefsiz tertip ve teşebbüsünde muvaffak olamayacaktır.

Darbe demek karanlık demektir, iç çatışma demektir, Türkiye’nin defni ve tasfiyesi anlamına gelecektir. Bilinmelidir ki, bu kanlı ve köhne sayfa açılmamak üzere kapanmıştır. Darbeye heves edenlerin hevesleri kursaklarında değil mezarda kalacaktır. Türk milleti ve Milliyetçi Hareket Partisi her türlü gayri meşru kalkışmanın can pahasına karşısında duracaktır.

Darbeye göz kırpanların cani Esad’dan farkı da olamayacaktır.

 

 

Yorumlar
A
ALİ ŞİMŞEK 4 yıl önce
ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. VATAN MİLLET AŞIĞI REİS
BEĞENME
0
CEVAPLA
TEMSA’da sevindiren gelişme: Yeniden üretime başlıyor

TEMSA’da sevindiren gelişme: Yeniden üretime başlıyor