19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Deniz Akkaya-Haluk Levent tartışmasında yeni perde! Akkaya ‘uzlaşı’ isteyen Cenk Eren’e ateş püskürdü

Deniz Akkaya-Haluk Levent tartışmasında yeni perde! Akkaya ‘uzlaşı’ isteyen Cenk Eren’e ateş püskürdü

Ünlü manken Deniz Akkaya, geçtiğimiz günlerde AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında zehir zemberek sözler sarf etmişti. Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." ifadelerini kullanmıştı. Aynı gün bir paylaşım daha yapan Deniz Akkaya, Haluk Levent'i 'plastik kahraman' olarak tanımladı ve mağdurların kendilerini ifade edebilmeleri için bir platform oluşturacağını dile getirdi.

Haluk Levent ile Deniz Akkaya arasındaki tartışma büyürken Cenk Eren, ikilinin arasında uzlaşma sağlamak için ünlü mankene WhatsApp üzerinden mesaj attı. Mesajları sosyal medya üzerinden ifşa eden Deniz Akkaya, Cenk Eren'e ateş püskürdü. İşte detaylar...
Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından yaraları sarmak için kenetlendi. Türkiye'nin dört bir yanından deprem bölgesi için yardım seferberliği başlatılırken sosyal medyada yürütülen bir algı operasyonu ile yardımlar devlet harici kurumlara yönlendirilmeye çalışıldı. O kurumların başında gelen AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent hakkında çarpıcı açıklamalar peş peşe geldi. AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent'e ünlü manken Deniz Akkaya'dan zehir zemberek sözler geldi.
"AZ KALDI HAZIRLAN" Akkaya paylaşımında, "Dünden defa kaç defa özür diledin acaba? Duruşsuzluk böyle bir şey! Saklayacak şeyi, olmayan adam elif gibi dik durur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan." dedi.
"BU FOTOĞRAFIN AÇIKLAMASI YOKTUR" Haluk Levent'in, Sezgin Baran Korkmaz ile çekilen fotoğrafını da paylaşan Deniz Akkaya, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir. Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur." dedi.
"MAZLUMLARA YAŞATTIKLARINI YAŞAYACAKSIN" Aynı gün bir paylaşım daha yapan Deniz Akkaya, Haluk Levent'i 'plastik kahraman' olarak tanımladı ve mağdurların kendilerini ifade edebilmeleri için bir platform oluşturacağını dile getirdi. Akkaya, "Az önce bunun 99 depreminde çadır almak için tefecilerin eline düştüm yalanı ile dolandırdığı ve 17 senedir bu işle uğraşan bir babayla konuştum. Yukarda Allah varsa sen bu mazlumlara yaşattıklarını yaşayacaksın." dedi.
"SÖZ ARTIK MAĞDURLARDA" Akkaya, mağdurların kendilerini daha iyi ifade etmeleri için bir platform oluşturacağını duyurarak "Mağdurlar açıklamalarını kendileri yapsın istiyorum. Hepsiyle bu hafta sonu tek tek görüşeceğim. Söz artık mağdurlarda" ifadelerini kullandı.
CENK EREN'E ATEŞ PÜSKÜRDÜ Haluk Levent ile Deniz Akkaya arasındaki tartışma büyürken Cenk Eren, ikilinin arasında uzlaşma sağlamak için ünlü mankene WhatsApp üzerinden mesaj attı. Mesajları sosyal medya üzerinden ifşa eden Deniz Akkaya, Cenk Eren'e ateş püskürdü. İşte o mesajlar ve ünlü manken Deniz Akkaya'nın paylaşımları:
"Dün gece videoları koymaya başlamamla birlikte telefonum acı acı çalmaya başladı, açmadım tabii ki çünkü bu zatla ben bir ara komşuluk yapmam dışında nadiren bir araya geliriz. Kendisi Cihangir'de oturur bu arada biraz da kendisinden bahsedelim.
Bundan sonrası daha keyifli! Şimdi sayfalarca videoları yayınlama bunları sil ısrarı yani kibarca yalvarmasıyla karşı karşıyayız. Fakat bunu gözler görmeden kapalı kapılar ardında yapmak ister neden çünkü Twitter'dan atıp tutmak kolay değil mi güzel kardeşim.
En keyifli kısımlar geliyor şimdi dün Instagram'ı kapatan bendim değil mi? Sorarım bu durumda Cenk Bey'in benim adıma bu kadar yalvarması gerekmez miydi? Uyan Türkiye uyan bunlar Twitter'da kaplan evde kedi yavrusu.
Bir satırını dahi silmeden yayınlıyorum. Elbet son mesajda bana yalvaran kişinin ismini de yazacağım kendisine sorabilirsiniz mesajlarda kare değiştirme var mı kendisi Twitter'da kullanıyor.
Şimdi aklı olan tüm okuyuculara soruyorum, enteresan bir uzayan yalvarma neden? Doğru dik duran adamın bu kadar yalvarması ne sebebi var? Kesinlikle iyi niyettir evet.
Muhakeme yeteneği olan her insan karşı tarafın ısrarla önce konuşalım sonra özrü yaparız ısrarın altındaki gerçek sebebi çözecektir!! Mesajlar bittiğinde lütfen bu ısrarı yapan sanatçı beyefendiye soralım niye bu kadar ısrar etmiş. Bu arada en keyifli kısımları da bunlar.
Şimdi gelelim Cenk efendi sana. Telefonda seni hiç ilgilendirmeyen belki de pek ilgilendiren bir konuyu uzata uzata buralara kadar getirdin? Soruyorum sana neden? Hayatımda hiçbir kötü günümde yanımda olmadın, hayırdır beni düşünmeler!!!
Canım Cenk eren, boş magazin iddialarıyla bana aba altından sopa göstermeye çalışacağına ikinizde şimdi e-Devletine girip bütün sicilinizi Twitter'da Instagram'da paylaşmaya davet ediyorum! Seninki uyuşturucu onunki zaten dolandırıcılık, benim sicilim de bunların hiçbiri yok! Nokta!" Kaynak: Sabah
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Malatya'da enkaz başındaki kızın acı dolu sözleri: Babam senin yüzünden öldü...

Malatya'da enkaz başındaki kızın acı dolu sözleri: Babam senin yüzünden öldü...