26 Ekim 2024
weather
16°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Dörtyol Belediyesi berber ve kuaförleri dezenfekte ediyor

Dörtyol Belediyesi berber ve kuaförleri dezenfekte ediyor

Dörtyol Belediyesi, 11 Mayıs'ta açılması planlanan berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışması büyük bir titizlikle yapıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dörtyol Belediyesi berber ve kuaförleri dezenfekte ediyor

Virüsün yayılmasını ve vatandaşların etkilenmesini önlemek için işi sıkı tutan ve bu yönde çok ciddi tedbirler alan Dörtyol Belediyesi berber ve kuaförler için de dezenfekte programı hazırladı.

“İlk etapta berberler, kuaförler ve güzellik merkezlerimizden başlayacağız” diyen Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin “Açılacak olan işyerlerinin hizmet vermeden önce Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarını başlattı.

Çalışmalarımız ilçedeki tüm kuaför ve berber salonlarını kapsamaktadır. Bakanlığımızın bu konudaki genelgesi hakkında berber ve kuaförlerimize bilgilendirmede bulunarak personelleri ve müşterileri için ihtiyaç duydukları miktarda maske verilecek. Ayrıca tek kullanımlık ürünler kullanmalarının zorunlu olduğunu, her müşteriden sonra alet ve ekipmanlarını dezenfekte etmeleri gerektiğini, gün sonunda ise belediyemize müracaat ederek genel dezenfeksiyon yaptırmaları gerektiğini hatırlattık’’ dedi.

Virüsün ilk duyulduğu günden bu yana hiçbir vatandaşın etkilenmemesi adına Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli bir şekilde tüm tedbirleri aldıklarının altını çizen Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, "Hiçbir vatandaşımızın virüsten etkilenmemesi için hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her bölgede olduğu gibi 11 Mayıs'ta açılacak olan ve sağlık açısından önemli riskler taşıma ihtimali bulunan berber ve kuaförlerde de temizlik ve dezenfekte çalışması yapmayı düşündük. Virüsü tamamen ortadan kalkıncaya kadar çalışmalarımızı aralıksız sürecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Olcay Kılavuz: Muzlar çürümeye terk edilmemelidir

Olcay Kılavuz: Muzlar çürümeye terk edilmemelidir