Türkgün Gündem Düğünlerde silah atanlara operasyon

Düğünlerde silah atanlara operasyon

Tokat'ta düğünlerde silah atışlarına karşı düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalandı. Yapılan aramalarda 5 tabanca, 1 av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 19 şarjör ve 849 fişek ele geçirildi. Şüphelilere yönelik adli işlemler başlatıldı.

KAYNAK: İHA

Tokat'ta düğünlerde silahla havaya ateş açanlara yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi yakalanırken, çok sayıda silah ve fişek ele geçirildi.
 

Erbaa ilçesinde düğünlerde silahla havaya ateş açılmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü operasyonda 7 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerin ikamet ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 5 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 19 adet şarjör ve 849 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Gençlerbirliği'nden Süper Lig yolunda kritik galibiyet | Maç Sonucu: Gençlerbirliği 1-0 Sakaryaspor

Gençlerbirliği'nden Süper Lig yolunda kritik galibiyet | Maç Sonucu: Gençlerbirliği 1-0 Sakaryaspor

1. Lig’in 37. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Sakaryaspor’u Popa’nın 38. dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 65’e çıkaran kırmızı-siyahlılar, son hafta öncesi 2. sıraya yükselerek Süper Lig’e direkt çıkma yolunda önemli bir avantaj elde etti.

MUHABİR: Ali Öncü

Gençlerbirliği, 1. Lig’in 37. haftasında Eryaman Stadyumu’nda Sakaryaspor’u ağırladı. İlk yarıda gelen tek golle üç puanı hanesine yazdıran başkent temsilcisi, karşılaşmayı 1-0 kazanarak ikinci sıraya yerleşti ve Süper Lig'e doğrudan çıkma yolunda büyük bir adım attı.

Maçın Özeti

Maça kontrollü başlayan Gençlerbirliği, dakikalar 38’i gösterdiğinde Popa’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. Sakaryaspor’un beraberlik arayışlarına karşı savunmada iyi organize olan ev sahibi ekip, skoru korumayı başardı. Mücadelenin son dakikalarında tribünler büyük coşkuya sahne olurken, maç bitiminde sahaya giren bazı taraftarlar güvenlik ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı.

Bu sonuçla 65 puana yükselen Gençlerbirliği, Fatih Karagümrük’ün puan kaybıyla birlikte ikinci sıraya yerleşti. Başkent ekibi, son haftada deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak ve galip gelmesi halinde Süper Lig biletini cebine koyacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *