20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Erbaa'da giysi kampanyası

Erbaa'da giysi kampanyası

Erbaa Belediyesi ‘sanma bir giysi önemsiz, yüzler gülecektir eminiz’ sloganı ile başlattığı giysi kampanyası bünyesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Erbaa'da giysi kampanyası

Erbaa Belediyesi kıyafet yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için proje başlattı. Başlatılan proje çerçevesinde ilçedeki 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirildi. İhtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yerleştirilen kutularda toplanan kıyafetler, Erbaa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma birimi tarafından değerlendirilecek. Kullanıma uygun olan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken kullanıma uygun olmayan kıyafetler geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilen gelir yine sosyal yardım faaliyetleri çerçevesinde kullanılacak. 

Şu ana kadar 20 farklı noktaya giysi toplama kutusu yerleştirdiklerini bu sayıyı arttırmayı planladıklarını ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl “Kış ayları yaklaşıyor, kıyafet konusunda yoksunluk yaşayan hemşerilerimiz var. Bu durumda olan hemşerilerimizin derdine çare olmak için böyle bir çalışma başlattık. Erbaalı hemşerilerimin de bu duruma kayıtsız kalmayacağını biliyorum. Yardımlaşarak giysi konusunda yoksunluk yaşayan hemşerilerimize yardımcı olmayı düşündük. İlçemizin farklı bölgelerine 20 adet giysi toplama kutusu yerleştirdik. Bu kutularda toplanan kıyafetleri Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Yardımlaşma birimi çalışanlarımız buradan alıp değerlendirecek. Kullanıma uygun olan giysiler ayrılacak ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Kullanıma uygun olmayanlar ise geri dönüşüme gönderilecek. Geri dönüşümden elde edilen gelirle yine ihtiyaç sahiplerinin farklı ihtiyaçları karşılanacak. Tüm hemşerilerimi yapmış olduğumuz bu anlamlı çalışmaya destek olmaya davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması

Fenerbahçe'den Ersun Yanal açıklaması