18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem EURO 2024'te Türkiye-Gürcistan maçına ‘özel hakem’

EURO 2024'te Türkiye-Gürcistan maçına ‘özel hakem’

2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'nin A Milli Futbol Takımı, F Grubu'ndaki ilk maçında 18 Haziran Salı günü Gürcistan ile karşılaşacak. Bu önemli maçı Arjantinli hakem Facundo Tello yönetecek. Tello, turnuvada görev yapacak tek Avrupa dışı hakem olarak dikkat çekiyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
EURO 2024'te Türkiye-Gürcistan maçına ‘özel hakem’

UEFA, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 F Grubu'nda Gürcistan ile oynayacağı maçta görev yapacak hakem ekibini açıkladı. 18 Haziran Salı günü TSİ 19.00'da BVB Dortmund Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Arjantinli hakem Facundo Tello düdük çalacak.

HAKEM EKİBİ DETAYLARI

Tello'nun yardımcılıklarını aynı ülkeden Gabriel Chade ve Ezequiel Brailovsky üstlenecek. Maçın dördüncü hakemi Litvanya Futbol Federasyonu'ndan Donatas Rumsas olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) ise İspanyol Alejandro Hernandez.

AVRUPA DIŞINDAN TEK HAKEM TELLO

Facundo Tello, EURO 2024'te görev yapacak tek Avrupa dışı hakem olarak dikkat çekiyor. UEFA ile Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) arasındaki iş birliği kapsamında turnuvada görev alan Tello, bu önemli karşılaşmada sahada olacak.

Türkiye-Gürcistan maçı, hem A Milli Takım'ın turnuvadaki performansı hem de Tello'nun uluslararası arenadaki görevleri açısından merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İki lider bayramlaştı

İki lider bayramlaştı