20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Galatasaray'da Icardi krizi! Okan Buruk'a rest çekti: Adana Demirspor maçında Icardi neden yok?

Galatasaray'da Icardi krizi! Okan Buruk'a rest çekti: Adana Demirspor maçında Icardi neden yok?

Lige verilen milli aranın ardından Galatasaray, ligin 8. haftasında kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Süper Lig'de topladığı 16 puanla ligin zirvesinde yer alan Adana Demirspor ile liderlik için karşı karşıya gelecek olan Sarı-Kırmızılılar, rakibini mutlak mağlup ederek ligin zirvesine yerleşmek istiyor.
u003cbu003eSAKATLIĞI VARu003c/bu003eKarşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala son hazırlıklarını tamamlayan Cimbom'da yeni transferlerden Mauro Icardi Adana kafilesine dahil edilmezken, yıldız oyuncunun kadroya alınmaması dikkat çekmişti. Kulüpten konuyla alakalı yapılan açıklamada oyuncunun sakatlığının bulunduğu ifade edildi.
u003cbu003eYEDEK TAKIMLA ÇALIŞINCA...u003c/bu003eSabah'ın haberine göre; Arjantinli, son antrenmanda yedek takımla çalışınca idman sonu Ağrılarım var dediği ve bu nedenle maç kadrosuna dahil edilmediği öne sürüldü. Hafta boyunca takımla çalışan, İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında ise performansı ile soru işareti yaratan oyuncu, futbolundan çok eşi Wanda Nara ile ayrılıp-barışması ile gündeme gelmişti.
u003cbu003eMAÇTA OYNAYAMAMu003c/bu003e29 yaşındaki forvet dün idman sonrası sağlık heyetine Maçta oynayamam derken Adana Demirspor kafilesine dahil edilmedi. Icardi'nin kadroya alınmaması sonrasında sosyal medyada özellikle aşk hayatındaki inişli-çıkışlı olayların altı çizilirken kısa süreli bir ayrılık sonrası eşi Wanda Nara ile tekrar barışmıştı ancak Arjantinli forvet ile eşi birbirlierine Instagram üzerinden tekrar takipten çıktı.
u003cbu003eMAURO ICARDI KİMDİR?u003c/bu003e19 Şubat 1993 tarihinde Arjantin'de dünyaya geldi. Kariyerine İspanyol ekibi Vecindario altyapısında başladı. Sırasıyla Barcelona altyapısı, Sampdoria, Inter ve Paris Saint-Germain formaları giydi. İtalya pasaportu da bulunan Arjantinli yıldız, forvet mevkisinde görev yapıyor.u0026nbsp;
1.81 cm boyundaki Mauro Icardi, PSG formasıyla çıktığı 92 karşılaşmada 38 gole imzasını attı. Icardi, kariyerinde en çok Inter'de forma giydi. Milano temsilcisinde 219 karşılaşmaya çıkarken 124 gol kaydetti. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri ise 22 milyon Euro...
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Benzin ve motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...