Türkgün Gündem Gebze Teknik Üniversitesi, Ülkü Ocakları ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu Teknoloji Takımından Anlamlı Ziyaret

Gebze Teknik Üniversitesi, Ülkü Ocakları ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu Teknoloji Takımından Anlamlı Ziyaret

Gebze Teknik Üniversitesi Ülkü Ocakları ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu Teknoloji Takımı, Kocaeli MHP il başkanını ziyaret ederek Fırat Hava Savunma sistemi projesini tanıttı. Proje, yerli savunma teknolojilerine katkı sağlayacak detayları içeriyor.

MUHABİR: Ayşe Akyürek

Gebze Teknik Üniversitesi Ülkü Ocakları Teşkilatı ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu Teknoloji Takımı, Kocaeli MHP il başkanı Tuncay Batı’yı ziyaret etti. Ziyaretin ana temasını, mühendislik alanında yenilikler sunan Fırat Hava Savunma sistemleri projesinin tanıtımı oluşturdu. Gebze Teknik Üniversitesi Başkanı Eren YurdakulL, Alperen TAK ve Yiğit Eryiğit tarafından gerçekleştirilen proje sunumunda, yerli ve milli savunma teknolojilerine katkı sağlayacak detaylı bilgiler verildi.

Başkan YURDAKUL, sunum sırasında projenin Türkiye’nin güvenlik ve savunma sanayisine sağlayacağı katkıları vurguladı. Mühendis kardeşlerimizin titizlikle üzerinde çalıştığı bu projenin, ülkemizin hava savunma kapasitesini artıracağına inandıklarını belirtti.

"Ülkücüler Vardır ve her daim, her alan da var olacaktır"

Ziyaretin sonunda Başkan Eren YURDAKUL, Fırat Hava Savunma sistemleri projesini sunan Alperen TAK ve Yiğit ERYİĞİT’e teşekkür ederek, "Kardeşlerime bize sundukları proje ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Ülkücü mühendisler vardır ve her daim olacaktır." ifadesini kullandı. Bu sözler, mühendislere duyduğu güveni ve desteklerini bir kez daha göstermiş oldu.

Gebze Teknik Üniversitesi Ülkü Ocakları ve Fırat Yılmaz ÇAKIROĞLU Teknoloji Takımı, gelecekteki projeleri ve Ar-Ge çalışmaları ile Türkiye'nin mühendislik alanındaki potansiyelini daha da artırmak için var gücüyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti. Ulaşılan bu başarılarla, genç mühendislerin ülke için önemine bir kez daha dikkat çekildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya ABD’de paraşütçü uçağı düştü, çok sayıda yaralı var

ABD’de paraşütçü uçağı düştü, çok sayıda yaralı var

ABD’nin Tennessee eyaletinde içinde 16 ila 20 kişinin bulunduğu paraşütçü uçağı, acil iniş yapmaya çalışırken düştü. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, olayın nedeni araştırılıyor.

KAYNAK: İHA

ABD'nin Tennessee eyaletinde içerisinde yaklaşık 16 ila 20 kişinin bulunduğu tahmin edilen uçağın düşmesi sonucu çok sayıda kişi yaralandı.
 

ABD'nin Tennessee eyaletinde yer alan Coffee County'de içerisinde yaklaşık 16 ila 20 kişinin bulunduğu tahmin edilen uçak düştü. Tennessee Otoyol Devriyesi, "İlk bilgiler uçakta 16-20 kişinin bulunduğunu gösteriyor. Bazıları hava yoluyla yakındaki hastanelere kaldırıldı" dedi.
Adı açıklanmayan bir yetkili, yolcuların paraşütle atlamak üzere uçakta bulunduğunu aktardı. Yerel kaynaklar, uçağın ağaçlara çarptığını ve acil iniş yaptığı sırada düştüğünü iddia etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *