Türkgün Gündem Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri iptal edildi

Ege Denizi'ndeki fırtına yüzünden Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi. GESTAŞ AŞ, yarın Geyikli-Bozcaada hattındaki tüm seferlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacağını açıkladı.

KAYNAK: AA

Ege Denizi'nin kuzeyinde etkili olan fırtına nedeniyle Gökçeada ve Bozcaada'ya yarın yapılması planlanan feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, yarın Geyikli-Bozcaada hattında olumsuz hava şartları nedeniyle tarifede bulunan planlı tüm seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Açıklamada, saatteki hızı yer yer 80 kilometreye ulaşması beklenen fırtına nedeniyle yarın Geyikli-Bozcaada hattındaki tüm planlı seferlerin de gerçekleştirilemeyeceği kaydedildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Videolar Dünya İran, İsrail'e yönelik füze saldırılarına tekrar başladı

İran, İsrail'e yönelik füze saldırılarına tekrar başladı

İran, İsrail'e yönelik füze saldırılarına tekrar başladı.

KAYNAK: AA

İran, İsrail hava sahasına yönelik yeni füze saldırılarına başladı. 

İsrail'e misilleme olarak başlatılan saldırıda ateşlenen füzeler, Kudüs semalarında görüntülendi.

Yapılan saldırılar sonucunda Kudüs'ün üzerinde yoğun duman bulutları oluşturdu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *