03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Gümüşhane'de 27. Uluslararası Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Şenliği başlıyor

Gümüşhane'de 27. Uluslararası Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Şenliği başlıyor

Gümüşhane Belediyesi, Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Şenliği'nin yanı sıra fotoğraf yarışması düzenliyor. Katılımcılar Gümüşhane'nin doğal güzelliklerini yansıtan fotoğraflarla ödüller kazanabilecek. Belediye, etkinliklerle şehrin kültürel ve turistik değerlerini tanıtmayı hedefliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Gümüşhane Belediyesi, kentin kültürel zenginliklerini ve doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla iki önemli etkinlik düzenliyor. 27. Uluslararası Gümüşhane Kuşburnu-Pestil-Kültür ve Turizm Şenliği, bu yıl da coşkulu bir şekilde kutlanacak. Şenlik boyunca Gümüşhane'nin eşsiz doğası ve kültürel mirası ön plana çıkarılacak.

Şenlik kapsamında ayrıca bir fotoğraf yarışması da düzenleniyor. 4-5-6 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerde, katılımcılar cep telefonlarıyla çektikleri fotoğrafları belediyeye ait mail adresine göndererek sürpriz ödüller kazanma fırsatına sahip olacaklar. Gümüşhane'nin güzelliklerini en iyi şekilde yansıtan kareler, şenliğin ruhunu ölümsüzleştirmek için yarışacak.

Gümüşhane Belediyesi, tüm halkı bu renkli ve eğlenceli etkinliklere katılmaya davet ederken, şehrin kültürel ve turistik değerlerinin tanıtılmasına katkı sağlayacak bu etkinlikler ile şehrin güzelliklerini gözler önüne sermeyi amaçlıyor.

Resim
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kırklareli Belediyesi'nden gençlere ücretsiz sinema bileti

Kırklareli Belediyesi'nden gençlere ücretsiz sinema bileti