Türkgün Gündem Hopa'da minibüs tıra çarptı: 12 yaralı

Hopa'da minibüs tıra çarptı: 12 yaralı

Artvin’in Hopa ilçesinde yolcu dolu dolmuş minibüsün park halindeki tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 12 kişi yaralandı.

KAYNAK: İHA

Edinilen bilgilere göre, kaza ilçenin Yanmış Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Y.K. yönetimindeki 08 D 5020 plakalı dolmuş minibüs, bilinmeyen bir nedenle park halindeki 08 ABP 684 plakalı tıra arkadan çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle dolmuşun sürücüsü Y.K. ve 11 yolcu yaralandı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk etti. Yaralıların sağlık durumunun genel olarak iyi olduğu öğrenildi. Kazanın anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem İçişleri Bakanı Yerlikaya, Polis Akademisi'nde

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Polis Akademisi'nde

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Polis Akademisi'ni ziyaret etti ve öğrencilerle buluştu. Akademinin, sadece eğitim değil, aynı zamanda vatan sevdası ve değerler öğreten bir kurum olduğunu vurguladı. Bu yıl 8 bin 354 polis mezun olacak.

KAYNAK: AA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Polis Akademisini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Akademide, ülkenin huzur ve güvenliğinin teminatı için canla başla çalışmaya hazırlanan kıymetli öğrencilerle bir araya geldiğini belirtti.

Polis Akademisinin, sadece bir eğitim kurumu değil, aynı zamanda bilgiyle yoğrulan iradenin, vatan sevgisiyle büyüyen yüreklerin de yuvası olduğunu vurgulayan Yerlikaya, "Burada sadece kanun öğretilmez. Burada sadakat, adalet, merhamet ve sorumluluk da öğretilir. Hem içerik hem de uygulama açısından uluslararası standartlardaki akademi eğitimimiz, güvenlik bilimleri alanında dünyaya emsal olmuştur." ifadelerini kullandı.

Burada modern, disiplinli ve bilimsel bir müfredatla hareket ettiklerini aktaran Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Bu anlayışla Polis Akademimiz, yalnızca ülkemizin değil, gönül coğrafyamızın da polislerini yetiştiren, saygın ve stratejik bir kurumdur. Bu yıl, 23 Temmuz'da, aralarında 34 misafir öğrencimizin de bulunduğu, 201 komiser yardımcısı, 8 bin 153 polis memuru, toplam 8 bin 354 kahraman evladımız mezun olacak. Mezun olan her bir polisimiz, şehirlerimize huzur, sokaklarımıza güven, insanımıza umut taşıyacak. Polislerimiz yetkisini hukuktan, gücünü adaletten, duasını aziz milletimizden alır."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *