16 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem İmamoğlu ifşa olan toplantı sonrası tutuştu: Kimin yaptığını araştıracağız

İmamoğlu ifşa olan toplantı sonrası tutuştu: Kimin yaptığını araştıracağız

CHP'nin ağır toplarıyla Kılıçdaroğlu'nu devirmeye yönelik yaptığı gizli toplantının sosyal medyaya sızmasının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk kez açıklama yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

Bu toplantıların hep yapıldığını iddia eden İmamoğlu, 'Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Bunların hiçbir kelimesini sizin huzurunuzda konuşmayacağım. O masalarda konuşmaya devam edeceğim.' dedi. Ayrıca toplantıyı sızdıran kişinin araştırılacağını ifade eden İmamoğlu, 'Ne olmuş nasıl olmuş, bunu seven kimler var, partinin içinde mi var dışında mı var ona da bakacağız. ' diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde 12'nci mağlubiyetini alması üzerine CHP'de resmen iç savaş başladı.

Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyen partinin önemli isimleri, İmamoğlu'nun öncülüğünde ayaklanma başlattı. Bu isimlerin düzenlediği online toplantı ise gizlice kaydedilip sosyal ifşa edildi.

3-283
İmamoğlu başkanlığındaki toplantıya Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Parti Meclisi Üyeleri Tekin Bingöl, Onursal Adıgüzel ve Bülent Tezcan ve eski Grup Başkanvekili Engin Altay iştirak etti.

İmamoğlu, söz konusu toplantıyla ilgili ilk kez konuştu.

"GİZLİ BİR TARAFI YOK"

Bu toplantıların devam edeceğini belirten İmamoğlu, "Gizli bir tarafı yok. Yarın da bugün de buna benzer toplantılarımız var. Hiçbir gizli bir tarafı yok. Konuşulan mevzular partinin konularıdır. Bunlarla ilgili hiçbir kelimesini sizin huzurunuzda konuşmayacağım. O masalarda konuşmaya devam edeceğim." dedi.

2-403
"SIZDIRAN KİŞİYİ BULACAĞIZ"

Toplantıyı sızdıran kişinin araştırılacağını söyleyen İmamoğlu, "Onu araştıracağız bakacağız. Ne olmuş nasıl olmuş, bunu seven kimler var, partinin içinde mi var dışında mı var ona da bakacağız. Ama biz partimizle ilgili mevzuları partimizin yetkilileriyle açık ve seçik bir aile meselesi gibi konuşuyoruz, konuşmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

ENGİN ALTAY: SIZMASI ENTERESAN

Engin Altay da toplantıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Altay, "Bu tür toplantılar sürekli yapılıyor, normal. Bir şey olmaz. Sızması enteresan" dedi.

1-499
'PARTİNİN GELECEĞİ İÇİN HER ŞEY MÜBAH'

"Çalışmalarınız devam edecek mi?" sorusuna Altay, "Parti için devam edecek. Bu partinin geleceği için her şey yapılır" cevabını verdi.

Toplantıdan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun haberinin olup olmadığı sorusuna ise Altay, bilmediğini belirterek, "Olmuştur haberi, daha önceden de olmuştur gayet normal" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İP'de deprem: Meral Akşener iplerini çekti

İP'de deprem: Meral Akşener iplerini çekti