Türkgün Gündem İskenderun’da günübirlik evlere fuhuş operasyonu

İskenderun’da günübirlik evlere fuhuş operasyonu

Hatay’ın İskenderun ilçesinde günübirlik kiralanan evlerde yapılan denetimlerde fuhuş yaptığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Şahıslar hakkında idari işlem uygulanırken, denetimlerin süreceği bildirildi.

KAYNAK: İHA

Hatay’ın İskenderun ilçesinde günübirlik evde fuhuş yapan 2 şahıs hakkında idari işlem uygulandı.
 

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince 7 Mart tarihinde genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması için İskenderun genelinde günübirlik kiralanan yerlerin denetimi ve fuhuş ile mücadele kapsamında denetim yapıldı. Yapılan çalışmalarda Ç.Ç. ile A.H.’nin Fuhuş yaptığı tespit edildi ve şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar hakkında gerekli idari işlem uygulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem İzmit'te dev operasyon: 73 bin makaron ve 4 bin 292 paket sigara ele geçirildi!

İzmit'te dev operasyon: 73 bin makaron ve 4 bin 292 paket sigara ele geçirildi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 73 bin makaron (filtreli sigara kağıdı) ve 4 bin 292 paket sigara ele geçirildi.

KAYNAK: AA

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte kaçakçılıkla mücadele kapsamında çalışma yürüttü.

Bu çerçevede Başiskele, İzmit ve Körfez ilçelerinde 6 adreste yapılan aramada 48 bini dolu 73 bin makaron, 4 bin 292 paket sigara ile bir sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *