05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem İstanbul ve birçok ilde görüldü! Gökyüzündeki parlak cisim vatandaşları şaşırttı

İstanbul ve birçok ilde görüldü! Gökyüzündeki parlak cisim vatandaşları şaşırttı

İstanbul ve birçok ilde görülen parlak cisim merak konusu oldu. Vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti. Henüz cismin ne olduğu belirlenemedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul dahil pek çok gökyüzünde görülen parlak cisim merak uyandırdı. Cismi gören vatandaşlar o anları cep telefonlarıyla kaydetti.
İstanbul'da semalarında akşam saatlerinde görülen parlak bir cismin merak uyandırdı. Birçok ilçede görülen cismin henüz ne olduğu belirlenemezken, gören vatandaşlar o anları şaşkınlık içinde izleyerek telefonlarıyla kaydetti.

GÖKTAŞI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Sakarya semalarında görülen ve göktaşı olduğu iddia edilen parlak cismin gökyüzün aydınlattığı anlar saniye saniye kaydedildi.
Sakarya ve birçok ilde gökyüzünde görülen parlak cisim vatandaşları heyecanlandırdı. Gökyüzünde belirerek düşen ve göktaşı olduğu iddia edilen cisim adeta geceyi gündüze çevirdi. Cismin düştüğünü görenler telefonlara sarılarak o anları saniye saniye kaydetti.

ÇORUMDA DA KAYDEDİLDİ

Çorum'un Alaca ilçesinde gökyüzünde hareket halinde tanımlanamayan parlak bir cisim görüldü. Parçalar halinde ilerleyen cismi gören vatandaşlar, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Kameraya yansıyan görüntülerde vatandaşların büyük heyecan yaşadığı görüldü.
Alaca ilçesinde Gıyasettin Yılmaz isimli vatandaş, “İlçeden köye geldiğimizde araçtan malzeme indirirken çocuklar, 'ışık geçiyor' dediler. Baktık, göktaşı, uydu olabilir dedik. Çocuğa hemen video çektirdim. Çok hızlı geçti. Sanki minareye çarpacak gibi geçti. Sonra köyün doğu tarafında kayboldu. Doğu tarafına ilerlerken parçalanıp gidiyordu” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aydınlı ülkücüler, Milli Takımın gururu Merih Demiral'a sahip çıktı

Aydınlı ülkücüler, Milli Takımın gururu Merih Demiral'a sahip çıktı