18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kabine toplandı: İşte gündemdeki maddeler

Kabine toplandı: İşte gündemdeki maddeler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında Beştepe'de kabine toplantısı başladı. Toplantının ana gündem maddeleri arasında, 9. Yargı Paketi taslağı, eğitimcilere yönelik şiddetin cezalarının artırılması ve ekonomideki son gelişmeler bulunuyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kabine toplandı: İşte gündemdeki maddeler
KAYNAK: Haber Merkezi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki bu önemli toplantıda, ekonominin mevcut durumu öncelikli olarak ele alınacak. Enflasyonla mücadele ve fahiş fiyat artışlarına karşı alınan önlemlerin sonuçları gözden geçirilecek. Ayrıca, kamuda tasarruf ve verimliliği artırmayı hedefleyen paket de değerlendirilecek.

YARGI PAKETİ

Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan 9. Yargı Paketi üzerinde de önemli değerlendirmeler yapılması bekleniyor.

TERÖRLE MÜCADELE

Toplantının bir diğer önemli gündem maddesi ise terörle mücadele operasyonları olacak. Hem yurt içinde hem de sınır ötesinde gerçekleştirilen operasyonların durumu değerlendirilecek.

EĞİTİMDE ŞİDDET

Eğitimcilere yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla yasal zeminin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar da gündemde yer alacak.

İSRAİL’İN GAZZE SALDIRILARI

Son olarak, 7 Ekim'den bu yana devam eden İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ve bu saldırıların sona erdirilmesi için ateşkes sağlanmasına yönelik adımlar tartışılacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkiye'den Almanya'ya 'Kalkınma Yolu' çıkarması! Bakan Uraloğlu Leipzig'e gidiyor

Türkiye'den Almanya'ya 'Kalkınma Yolu' çıkarması! Bakan Uraloğlu Leipzig'e gidiyor