16 Ekim 2024
weather
20°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kadına şiddet suçlusunu kadın polisler yakaladı

Kadına şiddet suçlusunu kadın polisler yakaladı

İzmir Karşıyaka'da kadına şiddet suçlarından 25 yıl hapis cezasıyla aranan zanlı, kadın polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, çarşılarda kaçmaya çalışırken kovalamaca sonucu yakalandı ve kelepçelendi. Adliyeye sevk edilen zanlının çeşitli suçlardan arandığı belirlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kadına şiddet suçlusunu kadın polisler yakaladı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kadına şiddet, tehdit ve şantaj gibi suçlardan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan zanlı, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde görevli kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.
İzmir Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı ekipler, Karşıyaka Çarşısı ve ara sokaklarda uygulamalar gerçekleştirdi. Yapılan uygulama esnasında polisi gören bir kişi ara sokaklarda ekiplerden kaçarak uzaklaşmaya çalıştı.

Adliyeye sevk edildi


Yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli, kısa süre sonra kadın polisler tarafından yakalanarak kelepçelendi. Gözaltına alınan şüphelinin kadına şiddet, tehdit, şantaj, dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan kesilmiş 25 yıl, 22 gün hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PFDK'dan Süper Lig kulüplerine ceza

PFDK'dan Süper Lig kulüplerine ceza