03 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger'den Dünya Yaşlılar Günü kutlaması

Kars Belediye Başkanı Ötüken Senger'den Dünya Yaşlılar Günü kutlaması

Kars Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Belediye Başkanı Senger, yaşlılarla buluşarak onlara saygı ve minnetlerini iletti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Kars Belediyesi, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Ötüken Senger, bu özel gün vesilesiyle, hayat tecrübeleriyle topluma ışık tutan yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Senger, “Gölgesinde sevgi ve huzur hissedilen, baş tacımız ulu çınarlarımız” olarak nitelendirdiği yaşlılarla buluşarak, onlara saygı ve minnetlerini iletti.

Etkinlikte, yaşlıların toplumun en değerli kesimlerinden biri olduğu vurgulandı ve onlara karşı duyulan sevgi, saygı ve minnettarlık dile getirildi. Belediye Başkanı Senger, yaşlıların yaşam tecrübelerinin genç nesillere yol gösterdiğini belirterek, bu değerli insanlarla daha fazla vakit geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

Kars Belediyesi, yaşlılara yönelik sosyal hizmetlerini artırarak sürdüreceklerini duyururken, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye Belediyesi'nden öğrencilere burs imkanı!

Osmaniye Belediyesi'nden öğrencilere burs imkanı!