08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kazada ölen motokurye ile ilgili kahreden detay

Kazada ölen motokurye ile ilgili kahreden detay

Kayseri'de bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden motokurye Mehmet Özçelik (26), son yolculuğuna uğurlandı. Özçelik'in yakınları, 2 ay önce işe başladığını, askere gitmeyi planladığını ve bu amaçla para biriktirdiğini belirtti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kazada ölen motokurye ile ilgili kahreden detay
KAYNAK: DHA

Kaza, dün saat 15.30 sıralarında, Kocasinan ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi. S.Ü.’nün (21) kontrolünü kaybettiği 38 DA 200 plakalı otomobil, aynı yöne giden Mehmet Özçelik yönetimindeki 07 BAA 985 plakalı motosiklete çarptı. Savrulan motosiklet, o sırada kaldırımda yürüyen bebek arabalı kadına ve 1 yayaya çarptı. Kazada, kuryelik yaptığı öğrenilen motosiklet sürücüsü Mehmet Özçelik yaşamını yitirirken, otomobil sürücüsü ile birlikte 1'i çocuk, 3 kişi yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Motosiklet sürücüsünün cenazesi, otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Mehmet Özçelik'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesi tarafından teslim alınıp, Hulusi Akar Camisi'ne getirildi. Mehmet Özçelik, yakınları ve çok sayıda kişinin katıldığı cenazede, kılınan namazın ardından Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Özçelik'in 2 ay önce işe başladığı, askere gideceği ve para biriktirdiği öğrenildi.

'PAKET DEĞİL, CAN DA TAŞIYORUZ'

Özçelik'in cenazesine katılan Kayseri Motosikletli Kuryeler Derneği Başkanı Halil Özsoy, "Bugün Mehmet kardeşimiz için buradayız. Allah rahmet eylesin. Birilerinin artık bu işe önlem almasını ve herkesin kuryelik yapmamasını istiyoruz. Burada bir farkındalık yaratmak istiyoruz. 2 ay önce işe başladı. Askerlik harçlığını biriktirmek için çalışıyordu. Trafikteki diğer sürücüler kuryelerin farkında olsunlar. Sadece paket değil, can da taşıyoruz. Bunu bilsinler. Trafikte birazcık saygı istiyoruz, başka bir şey istemiyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şaşırtan araştırma: Burun büyüklüğünün sebebi anneniz!

Şaşırtan araştırma: Burun büyüklüğünün sebebi anneniz!