23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Galeriler Gündem Kıraç'tan kendisini engelleyen Özgür Demirtaş'a: ‘Türkiye bunların umurunda değil'

Kıraç'tan kendisini engelleyen Özgür Demirtaş'a: ‘Türkiye bunların umurunda değil'

Şanlıurfa'nın Hadidi aşireti üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Twitter hesabından gerçek kişileri engelleyerek, bot ve ajans hesaplarıyla kendi PR'ını yapıyor. Siverekli Demirtaş'ın manipülatif ve yanıltıcı bilgilerinin defalarca sahte olduğu ortaya çıkmıştı.
u003cdivu003eTÜRKİYE BUNLARIN UMURLARINDA DEĞİLu003c/divu003eu003cdivu003eEkonomiden çok siyasi söylemleri tekrarlayan ve muhalefete paralel açıklamalar yapan Özgür Demirtaş'ın kendisini engellediğine yönelik ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Kıraç şu sözleri kaydetti:u003c/divu003eu003cdivu003eArkadaşlar! Böyleleri için yalnızca kendileri ve kariyerleri vardır. Aslında Türkiye bunların umurunda değil. Bütün pozisyonları kariyer planlamasıdır yalnızca.u003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003eu003cdivu003eu003c/divu003e
TARTIŞMANIN BAŞLANGICIKıraç, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda isim vermeden sosyal medya ekonomisti tanımlaması yapılan Özgür Demirtaş' için, İsmi lazım değil bir ekonomi yazarı ya da finansçıyı hem de Türkiye’de, 4 milyona yakın insan niye takip eder! diye sormuştu.
KİM BU KIRAÇKıraç'a yanıt veren Özgür Demirtaş ise şu sözleri sarf etmişti:Ülkede istediği kadar ünlü olamayan ve gündeme gelmek isteyen kim varsa bana yazıyor. Te Allah'ım yarabbim. Kim bu Kıraç?
KIRAÇ: BIKTIM BU ANGLO SAKSON TAVIRLARDANÜnlü şarkıcı Kıraç ise Demirtaş'a yanıt vererek Açık söyleyeyim; Ben bıktım bu kibirden ve kendi ülkemde bana had bildirmeye çalışan Anglo Sakson tavırlardan! Kim olmalıyım basit bir soru sormak için kardeşim kim? demişti.
 BU ÖZGÜVEN PATLAMASINI NEYE BORÇLUSUNDemirtaş da Arkadaşım: kibir diyorsun, ismi lazım değil diye başlayıp, bunu niye bu kadar insan takip eder diyorsun? Sana ne beni ne kadar insanın takip ettiğinden? Sizi tanımam ve merak etmem sizi takip edenlerin niye ettiğini. İlk yazan sizsiniz. Bırakın beni işinize bakın Allah aşkına ifadelerini kullanmıştı.
Kompleksli tavırlarına son kez yanıt veren ünlü sanatçı “Kim bu Kıraç” nedir? Peki! Sor birine söylesin eğer Türkiye’de yaşıyorsan. Şimdi daha meraktayım. Bu özgüven patlamasını neye borçlusun? şeklinde tepki göstermişti.
Son yıllarda sosyal medya üzerinden tanınan Demirtaş, YouTube'da ve Twitter'da profesyonel prodüksiyon desteği alarak makro ve mikro ekonominin teknik alanına vakıf olmayan vatandaşları manipüle ediyor.
Anadolu Rock müziğinin önde gelen isimlerinden Kıraç ise, 25 yıllık kariyerinde popüler şarkılarının yanı sıra milli konulardaki tartışmasız duruşuyla ön plana çıkıyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Film festivalleri devlete hakaret etme yerine dönüştü!’

‘Film festivalleri devlete hakaret etme yerine dönüştü!’