21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Koronavirüs haritası paylaşıldı! İşte Türkiye'nin sırrı

Koronavirüs haritası paylaşıldı! İşte Türkiye'nin sırrı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüsle ilgili paylaştığı haritada Türkiye detayı dikkat çekti. Suriye hariç tüm komşularımızda görülen virüs, Türkiye'ye ulaşamadı. Bakan Koca ise "Türkiye sıkı önlemlerle bugüne dek bu listeye girmemeyi başardı" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Koronavirüs haritası paylaşıldı! İşte Türkiye'nin sırrı

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan ve 4 bine yakın insanın yaşamına mal olan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, Türkiye'nin neredeyse tüm komşularına tesir etmesine rağmen, Türkiye'ye sıçramadı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaştığı haritada Türkiye'nin mucizevi başarısı dikkat çekiyor. Bakan Koca, Türkiye'nin aldığı sıkı tedbirler sayesinde salgından izole kaldığını, komşularımızın ise tedbirler konusunda yetersiz olduklarını dile getirdi.

Türkiye, Kovid-19 salgınının şimdiye kadar teğet geçtiği ender ülkelerden biri oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen bir harita ise durumu özetledi. Çin'in ardından en büyük ölümler İtalya ve İran'da yaşanıyor. İtalya'nın Kara Kuvvetleri Komutanı dahi virüse yakalanırken, Türkiye bir mucizeyi gerçekleştiriyor.

BAKAN'DAN ÇARPICI HARİTA
Doğu komşumuz İran, Çin dışında en çok ölümün olduğu 3. ülke olurken, güney komşumuz Irak'taki ölü sayısı da artıyor. Batı'da ise hem Yunanistan hem Bulgaristan'da virüs vakaları var. Dört bir yanı koronavirüs ile çevrilen Türkiye'de şimdiye kadar şüpheli vakaların tamamında test sonuçları negatif çıktı. Salgına ilişkin son açıklama da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Yayınladığı harita hayli çarpıcı oldu.

"TÜRKİYE, SIKI ÖNLEMLERLE VİRÜSTEN KORUNDU"
Twitter hesabından bir dünya haritası yayınlayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin virüssüz ülkeler listesinde olduğunu gösterdi. Koca şunları yazdı: "104 ülke, tanı konmuş toplam 109.405 hasta, 3.689 ölüm: Dünya Sağlık Örgütünün son verileriyle küresel Koronavirüs tablosu. Türkiye sıkı önlemlerle bugüne dek bu listeye girmemeyi başardı. Komşularımız ve Avrupa önlemlerde yavaş kaldı. Yurt dışından gelenlerimiz kurallara uymalı."

Yorumlar
M
Mehmet Demir 4 yıl önce
Allah her şeyi görendir bilendir birde devletimizin almış olduğu tedbirler çok yerinde ve doğru Allah ülkeme böyle bir felaket yaşatmasın inşallah sizlerede çok teşekkür ediyorum Türkgün gazetesi olarak bizleri yalnız ve habersiz bırakmıyorsunuz saygılarımla ??????
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Sağır ve dilsiz dilencinin dili zabıtayı görünce açıldı

Sağır ve dilsiz dilencinin dili zabıtayı görünce açıldı