23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kurşunlu Kaplıcaları TSE’den Güvenli Turizm Sertifikası aldı

Kurşunlu Kaplıcaları TSE’den Güvenli Turizm Sertifikası aldı

Salihli Belediyesi’nin işletmelerinden olan Kurşunlu Kaplıcaları, TSE’den Güvenli Turizm Sertifikası aldı. Sertifika, Rentokil Türkiye Eğitim ve Danışmanlık Bölge Müdürü Azize Özkan Çelikdere tarafından Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Durmaz ve Tesis Müdürü Ali Yıldırım’a verildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kurşunlu Kaplıcaları TSE’den Güvenli Turizm Sertifikası aldı

Salihli ilçe merkezine yakınlığı ve ormanla iç içe konumuyla şehrin stresi ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenlere şifa kaynağı kaplıca sularıyla mükemmel bir tedavi hizmeti sunarak Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından açıklanan hastaların tedavi giderlerinin ödeneceği tesisler listesine giren Kurşunlu Kaplıcaları, TSE’den de Güvenli Turizm Sertifikası alarak yeni bir başarıya imza attı. Rentokil Çevre Sağlığı Danışmanlık firması işbirliğinde Kovid-19 tedbirleri kapsamında düzenli olarak ilaçlama, temizleme ve dezenfekte çalışmaları yapılan tesis, personelinin özverili ve yoğun çalışmaları sonrasında TSE’den Güvenli Turizm Sertifikası almaya hak kazandı. Rentokil Türkiye Eğitim ve Danışmanlık Bölge Müdürü Azize Özkan Çelikdere tarafından TSE onaylı Güvenli Turizm Sertifikası Salihli Belediyesi Başkan Yardımcısı Metin Durmaz ve Tesis Müdürü Ali Yıldırım’a verildi.

Salihli Belediyesi tarafından uzun yıllardır işletilen Kurşunlu Kaplıcalarının binlerce yıldır şifa dağıttığını belirten Başkan Yardımcısı Metin Durmaz, TSE onaylı Güvenli Turizm Sertifikası almaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Tesislerin koronavirüs tedbirleri kapsamında her gün düzenli olarak temizlenerek dezenfekte edildiğini vurgulayan Durmaz, “Şifalı suları ve doğal güzelliği ile Kurşunlu Kaplıcaları, insanları hem tedavi ediyor hem de dinlendiriyor. Sadece yurt içinden değil yurt dışından da misafirlerimiz kaplıcamıza gelerek tedavi oluyorlar” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aliyev: Öz topraklarımızı askerlerimizin gücüyle kurtarıyoruz

Aliyev: Öz topraklarımızı askerlerimizin gücüyle kurtarıyoruz