25 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kuruçeşme’de Ahmet Şafak rüzgarı esti

Kuruçeşme’de Ahmet Şafak rüzgarı esti

Türk müziğinin önde gelen sanatçılarından Ahmet Şafak, İstanbul’da, Kuruçeşme Açık Hava’da verdiği konserle binlerce kişiyi coşturdu. 'Yalnız kurt’, ‘Olsun’, ‘Vay Delikanlı Gönlüm’, ‘Neyleyim’, ‘İllede Türkiyemiz’ gibi hit olmuş şarkılarıyla üç saate yakın sahnede kalan sanatçı, şarkı aralarında hayranlarıyla sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kuruçeşme’de Ahmet Şafak rüzgarı esti

TOLGA POLAT / TÜRKGÜN

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, önceki akşam özgün Türk Müziği’nin güçlü sesi Ahmet Şafak’ı ağırladı. Binlerce müzikseverin koro halinde seslendirdiği şarkılar Boğaz’da yankılandı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da konser veren başarılı sanatçı, unutulmaz bir performansa imza attı.

Besteleri ve kendine has yorumuyla gönüllerde taht kuran Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde müzikseverlerle bir araya geldi. ‘Adam Gibi’ şarkısıyla konserine start veren ünlü sanatçı, ilk dakikalarda güçlü sesiyle Kuruçeşme dinleyicisini kendine hayran bıraktı.

İstanbullu hayranlarıyla hasret gideren Şafak, “İstanbul’da Kuruçeşme sahnesinde sizlerin güzel huzurundayım. Sesimi sesinize ekleyerek şarkılarımızı söyleyeceğiz. Bu aile tablosunda olmak çok güzel" sözleriyle bu özel gece de yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

2.5 saatlik konserde ara ara seyircisinin yanına inerek parçalarını seslendiren Şafak, samimi tavrıyla gönülleri fethetti. Şarkılarının yanı sıra okuduğu şiirlerle hayranlarını etkisi altında bırakan Ahmet Şafak'ın, konserde oğlu Kürşat ile yaptığı düet büyük alkış topladı.

‘BU BENİM TARZIMDIR'

Ahmet Şafak Konser sonrası yaptığı açıklamada, "'Kuruçeşme Açıkhava Paraf' konserimizde Aşk ve Vatan şarkılarımızı söylemeye devam ettik. Konsere iştirak eden, benimle birlikte ses bayrağı olan her bir Ahmet Şafak sevenine şükranlarımı arzediyorum” diyen Ahmet Şafak, "Adam gibi sevenlere selam olsun, Allah ülkece, milletçe, dost-arkadaşça birliğimizi korusun, yüceltsin” diye konuştu.

Kuruçeşme Açıkhava Konseri’nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu bildiren Şafak şunları söyledi: Popüler kültür-sanatı uzaktan tenkit ederek, aşağılayarak halka uzak durmak kültür hamlemizi marjinal kılacaktır. Oysa tam ortasında kendimiz kalıp, değerlerimizi yaşayarak kültürel araçları doğru kullanarak halka ulaşmak ve birlikte milli kültüre katkı yapmak mümkündür. Bu benim tarzımdır, tartışılabilir ancak budur. Kuruçeşme Açıkhava Paraf konserleri bu yolda önemli bir platformdur. Bu platformda yanımda olan her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ederim.”

Konseri izleyenler arasında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, sinema oyuncusu Sefa Zengin, yönetmen Utku Uçar gibi sanat ve siyaset dünyasından birçok isimde vardı.

Kuşatma 7 Uyuyanlar filmiyle geçtiğimiz yıllarda sevenlerini beyaz perdede selamlayan Ahmet Şafak, yeni çekeceği filmi de ilk kez Kuruçeşme’de duyurdu. 12 Eylül darbe girişimini konu alacak sinema filminin ismini “12’ye 5 kala” olacağını duyuran sanatçı, çekimlere yakın zaman içinde başlayacaklarını müjdeledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 57 zam

Ankara'da toplu ulaşıma yüzde 57 zam