24 Ekim 2024
weather
14°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Kütahya ve Karaman 'Kardeş Şehir' oldu

Kütahya ve Karaman 'Kardeş Şehir' oldu

Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 3. Olağan Meclis toplantısı Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr.Alim Işık Başkanlığında gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kütahya ve Karaman 'Kardeş Şehir' oldu

HABER:MEHMET ARKAN

Meclis kararı ile kardeş şehir olması kararlaştırılan Karaman ve Kütahya şehirlerinin işbirliği protokolünü imzalayacaklarını söyleyen Başkan IŞIK, meclis toplantısına konuk olan Karaman Belediye Başkanı Savaş KALAYCI ile beraberindeki heyete Kütahya’ya gelmelerinden memnuniyet duyduklarını belirtti.

İŞ BİRLİĞİ PROTOKÜLÜ

Kütahya Belediye Meclisi, 2. Dönem 3. Olağan Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK Başkanlığında gerçekleştirildi.Toplantıya Karaman Belediye Başkanı savaş Kalaycı ve Başkan yardımcıları da katıldı. Oturumun açılmasının ardından Başkan Işık’’Daha önce her iki belediye meclisimizin kararıyla kardeş şehir olması kararlaştırılan Karaman ve Kütahya şehirlerinin iş birliği protokollerini imzalayacağız.’’ dedi.

GÖNÜL KARDEŞLİĞİNİ RESMİYETE DÖNÜŞTÜRDÜK

Protokol imzalarının ardından konuşan Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı  iki kardeş şehrin resmiyete dönüştürüldüğünü söyledi. Kalaycı ’’İki kadim şehir,iki tarih ve kültür şehrinin aslında öncesindeki gönül kardeşliğini  resmiyete bindirmiş olduk.

Burada bu kararın alınmasından dolayı başta belediye Başkanımız Prof.Dr. Ali Işık Beyefendiye ,Kütahya ve Karaman Belediye Meclis üyelerine çok teşekkür ediyorum.’’ dedi. Konuşmalar sonrası Başkan Işık ve Başkan Kalaycı günün anısına karşılıklı hediyeler verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kütahya Belediyesinden araç filosuna 16 milyonluk yatırım

Kütahya Belediyesinden araç filosuna 16 milyonluk yatırım