20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Kütahya'da, mahallelerin talepleri yüz yüze dinleniyor

Kütahya'da, mahallelerin talepleri yüz yüze dinleniyor

Her hafta mahalle ziyaretleri ile muhtarların ve mahalle sakinlerinin taleplerini yerinde alan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık bu hafta Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu ile birlikte mahalleyi gezen Başkan Işık 2021 yılı yatırım programında mahalleye yapılacak yatırımlar hakkında muhtar Duygu ile birlikte istişarelerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kütahya'da, mahallelerin talepleri yüz yüze dinleniyor

‘MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARADAYIZ’

Sevdamız Kütahya sloganı ile yol çıkan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık mahalle ziyaretleri kapsamında ziyaret ettiği mahalle muhtarı ve sakinleri ile bir araya gelerek talepleri yerinde alıyor.

Son olarak Fatih Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Işık 2021 yılı yatırım programı kapsamında mahalleye yapılaması planlanan hizmetler hakkında mahalle muhtarı Nurcan Duygu ile görüştü.

Başkan Işık ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Şehrimizin en önemli mahallelerinden birisi olan Fatih Mahallesini ziyaretteyiz. Mahalle muhtarımız ve mahallemizdeki esnaf ve vatandaşlarımızla yüz yüze gelip özellikle 2021 yılı içerisindeki yapacağımız programlar çerçevesinde muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin taleplerini aldık.

Mahallemizin asfalt yapımı, parkların aydınlatılması, Perşembe Pazarının tadilatı ayrıca mahallemizin kültür evi projesini taleplerini 2021 programımıza alıp bu hizmetleri yerine getirme sözünü verdik. Mahallemize sahip çıkan şehrimizin her köşesindeki hemşerilerimizin dertleri ile yakından ilgilendiğini bildiğimiz Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Hanım’a öncelikle teşekkür ediyorum.

Şahsında tüm mahallemize teşekkür ediyorum. Mahallemize de yaptığımız ve yapacağımız birçok hizmetin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

‘BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Fatih Mahallesi Muhtarı Nurcan Duygu yaptığı konuşmada başarının ekip işi olduğuna vurgu yaptı.

Muhtar Duygu konuşmasında “Başarı ekip işidir. Biz seçilmişler olarak Muhtarlar, Belediye Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri büyük bir ekibiz. Bu ekibin iletişimi ne kadar iyi olursa ne kadar kuvvetli ve güçlü olursa hizmet o kadar hızlı ve yerinde hizmetler yapılır. Tamda bu manada değerli başkanımız mahalle sakinlerinden gelen talepleri bizlerden almak için bire bir birinci ağızdan almak için mahallemize geldi.

Şahsım ve mahalle sakinleri adına başkanımız Prof. Dr. Alim Işık’a sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Nezih Yalçın, hizmet belediyeciliğine istihdamı da ekledi

Başkan Nezih Yalçın, hizmet belediyeciliğine istihdamı da ekledi