20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır

Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden Lider Devlet Bahçeli'nin doğum günü vesilesi ile mesaj yayınladı. Yalçın mesajında; “Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır

“Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden Lider Devlet Bahçeli'nin doğum günü vesilesi ile yayınladığı mesajında;

"Bugün MHP Sayın Genel Başkanı, MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ hareketin Saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin doğum günüdür. O, İkinci Dünya Savaşı sonrasında dizayn edilen bir dünya düzeninde doğmuştu. 

Bugünlerde yeniden şekillenen dünyada değişimin aktörleri, Türkiye’yi uydu bir devlet olarak kalmak üzere yeniden dizayn etmek için kolları sıvamışlar, içeride ve dışarıda kendilerine taşeron unsurlar üretmişlerdir. 

Bu süreçte MHP, kuruluş ilkeleri ve ideolojisinden taviz vermeden sorumlu ve yapıcı politika anlayışının gereklerini yıllardır yerine getirmeye çaba göstermektedir. 

MHP aynı zamanda tarihî misyonu gereği Türk milletinin birlik, dirlik ve bütünlüğü; Türk devletinin bekası için üzerine düşen vazifeyi büyük bir hassasiyet, titizlik ve ciddiyetle ifa etmektedir. 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Türk siyasetinin hastalıklarına da neşter vuran MHP; nerede sorun, anlaşmazlık ve ihtilaf varsa orada çözüm ve uzlaşma adresi olarak pozisyon almıştır. 

Bu sayededir ki MHP; zamanla hem Türk milliyetçiliğinin devletle barışmasında, hem en geniş kitleler tarafından benimsenmesinde; hem de varlık, bağımsızlık ve hürriyet iradesi gibi toplumsal reflekslerin güçlenmesinde fonksiyon üstlenerek milletimizin teveccühünü kazanmıştır. 

15 Temmuz 2016 ihanet kalkışmasından sonra, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin attığı tarihî adımlar sonucu, çalışmaz hâle gelen yönetim sisteminin onarılması için yeni bir hükûmet etme modeline geçilmiş ve böylece Cumhuriyet farklı bir evreye girmiştir.

O halde bugün doğum gününü idrak ettiğimiz hareketin lideri Sayın Devlet BAHÇELİ için biz yol ve dava arkadaşları için söylenmesi gereken rahmetli Dündar Taşer’in idealizmini, lidere sadakatini ve davaya adanmışlığını bir adım ileriye götürebilmektir.

Merhum ve Aziz Dündar Taşer’in Başbuğun liderliğini, davaya sadakatini ve imanını milli hafızaya perçinleyen şu sözle cevap vermişti; “Türkeş’in yanlışı benim doğrumdan daha doğrudur”

Bugünün konjonktüründe ise Milliyetçi-ÜLkücü hareketin saygıdeğer Lideri Devlet Bahçeli için biz yol ve dava arkadaşlarının ortaya koyduğu düstur şudur; “Lider Devlet Bahçeli’nin tahayyülleri dahi bizim için birer talimattır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
ömer gürbüz 4 yıl önce
bilge liderimiz,türkmen beyimiz,ülkücü millyetci gencligin babasi,büyük türkmilletinin agabeyisine saglikli uzun ömürler diler,dogumgününü kutlarim
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Bakan Soylu imzaladı! Yeni yılın ilk gününde 81 ile gönderildi

Bakan Soylu imzaladı! Yeni yılın ilk gününde 81 ile gönderildi