21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem Mahmut Ünüvar Güven Tazeledi

Mahmut Ünüvar Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanlığı'nın 13. Olağan Kongresi yapıldı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mahmut Ünüvar Güven Tazeledi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Aktekke Aile Çay Bahçesinde düzenlenen kongrede tek listeyle gidilen seçimde mevcut İl Başkanı Mahmut Ünüvar güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının arından MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreyle ilgili gönderdiği mesajı okudu.

Ardından kongrede konuşan MHP Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, “Kadrolarımızı 2023 lider ülke Türkiye hedefimize hazırlayacak olan Büyük Kurultay sürecinin, Karaman ölçeğindeki kongre takvimi bugün tamamlanıyor.

Dava arkadaşlarımızla birlikte; Milli akıl, kavrama ve ahlaklı işleyiş açısından Karaman'da yerel siyasetin doğru anlaşılması, anlatılması ve uygulanması konularında sorumluluk taşıdığımızı biliyoruz.

Taze kan takviyesi yaptığımız kongrelerimizin ardından, Genel Başkanımız-bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in işaret ettiği yüksek ülkülere ulaşmak için, ayrıca hem şehrimizin hem de ülkemizin milli huzur içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Merhum Erol Güngör'ün;"Milliyetçiler memlekette birliği kurmak veya ayakta tutmak için uğraşan insanlardır" sözünden hareketle, Karamanlı hemşerilerimizi ortak noktalarda birleştirerek ayrımcılığa ve anlaşmazlığa set çekeceğiz.

Karamanoğlu Mehmetbey'den Tahsin Ünal'a uzanan Türkçe duruş, Kızıllarağini'den Mustafa Kemal'e ulaşan milli diriliş ve Yunus Emre'den Gufranl'ye miras kalan aşkla, şehrimizde vatan ve bayrak sevdalılarına kılavuzluk edeceğiz.

Hemşerilerimizin talep ve düşüncelerine açık, katılımcılığı benimsemiş ve sürekli halkla iç içe olmaya özen göstererek kesintisiz saha çalışmaları yürüteceğiz.

Bütün bunları yaparken de Merhum Cenap Şahabettin'in belirttiği gibi, Meşe gölgesinde filizlenen yosunların, kendilerini meşe fidanı sanmalarına müsaade etmeyeceğiz.

Nitekim değer üretmeyip ihtilaf körükleyişlerine muhatap olduğumuz bu anlayışa karşı ortaya koyacağımız tavrımız, çalışma azmimizi ve kadrolarımızın huzurunu koruyacaktır.

Fakat tasvip etmediği noktalara uzanan değişmeyi gören ve hedeflediği geleceğin aleyhte bir sonuca vardığının farkında olup pişmanlık duyan arkadaşlarımıza, kapımızda gönlümüzde her daim açık olacaktır.

Yorulmadan, durmadan ve engelleri birlikte aşarak ilerleyeceğimiz kadrolarımıza yürekten güveniyor, her biri ile iftihar ediyorum” dedi.

Ünüvar'ın ardından konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, gündemdeki konular hakkında değerlendirmede bulundu.

Yapılan seçimin ardından Ünüvar güven tazeleyerek yeniden MHP İl Başkanlığına seçildi.

Kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sörloth siftah yaptı!

Sörloth siftah yaptı!