Muğla’nın Marmaris ilçesinde kış ortasında yaşanan sıcak ve güneşli hava, vatandaşları bahar mevsimini erken yaşatırken, sahil keyfi yapanlar için ideal bir ortam oluşturdu.
Marmaris'te Erken Bahar Keyfi
Hafta sonu boyunca güneşin tadını çıkaran Marmaris sakinleri, sahilde yürüyüş yaparak ya da manzara eşliğinde dinlenerek güzel havanın keyfini çıkardılar. Doğanın sunduğu bu huzurlu atmosferden memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Marmaris'in benzersiz güzelliklerinin keyfini çıkardılar.

Marmaris: Cennetten Bir Köşe
Selda Kırdemir'in de belirttiği gibi, Marmaris'te yaşamak gerçekten ayrıcalıklı bir deneyim gibi görünüyor. Kışın etkili olduğu diğer bölgelerde yaşanan soğuk havaya rağmen, Marmaris'in sıcaklığı ve güzellikleriyle adeta yazı yaşadığını söylemek mümkün. Sahilde yürüyüş yapan Sevgi Oktay da Marmaris'i cennetten bir köşe olarak tanımlayarak, buradaki doğanın yeşili ve denizin mavisiyle harika bir uyum içinde olduğunu vurguladı.