18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı: Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek!

Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı: Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Samsun ve çevresinde bulunan 6 ilde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4-8 derece üzerinde seyredeceği belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den sıcaklık uyarısı: Havalar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Samsun Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Samsun genelinde yüksek hava sıcaklıklarının devam edeceği uyarısında bulunuldu. Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Artan Sıcaklıklara Dikkat!

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının artarak devam edeceğini bildirdi. İç kesimlerde 1 ile 3 derece, kıyı kesimlerde ise 4 ile 8 derece üzerinde seyredecek sıcaklıklar nedeniyle vatandaşların özellikle 11 ile 16 saatleri arasında dışarıda bulunmamaları önemle vurgulandı.

Sıcaklık Değerleri Şehirlere Göre

Samsun'un yanı sıra çevre illerde de yüksek sıcaklık uyarısı yapıldı. Sinop'ta 30-33, Ordu'da 30-32, Kastamonu'da 31-35, Çorum'da 32-36, Amasya'da 35-38 ve Tokat'ta 32-36 derece arasında seyreden sıcaklık değerlerine dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlik ve Spor Bakanı Bak, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'nu tebrik etti