05 Ekim 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem Meteoroloji'den uyardı! 4 kente "gök gürültülü sağanak yağış" bekleniyor

Meteoroloji'den uyardı! 4 kente "gök gürültülü sağanak yağış" bekleniyor

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıya göre, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa illerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Vatandaşların bu hava koşullarına karşı dikkatli olmaları ve gerekli önlemleri almaları önem taşıyor. Meteoroloji yetkilileri, halkı ani sel, su baskını ve yıldırım gibi olumsuz hava etkilerine karşı uyarıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den uyardı! 4 kente "gök gürültülü sağanak yağış" bekleniyor
KAYNAK: TRT Haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün "Türkiye için Uyarı Durumu" haritasında Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa için sarı kodlu uyarı yapıldı. Bu illerde zaman zaman kuvvetli yağışlar bekleniyor.

Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa'da yağışların zaman zaman kuvvetli olması bekleniyor. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı.

Sarı Kod Uyarısı

Sarı kod uyarısı nedir? Hava durumu potansiyel tehlikelidir. Tahmin edilen meteorolojik hadise olağandışı olmamakla birlikte, meteorolojik şartlardan etkilenebilecek faaliyetler konusunda dikkatli olunmalıdır.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakırköy'de karaya oturan “Lady Ayana” isimli gemi kurtarıldı

Bakırköy'de karaya oturan “Lady Ayana” isimli gemi kurtarıldı