25 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP Adana’da kongre heyecanı: "Kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacak"

MHP Adana’da kongre heyecanı: "Kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacak"

MHP Adana 14. Olağan İl Kongresi 9 Eylül 2023 tarihinde cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. MHP Adana İl Başkanı Kanlı yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, ‘Kongrelerimizde kaybeden yoktur, bilakis kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir’ düsturundan hareketle, asla kaybedenimiz olmayacak, kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacaktır." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP Adana’da kongre heyecanı: "Kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacak"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana 14. Olağan İl Kongresi 9 Eylül 2023 tarihinde cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Mevcut İl Başkanı Yusuf Kanlı’nın aday olduğu kongrede tek liste çıkarılması bekleniyor.

Adana’da ilçe kongrelerini geçen ay tamamlayan MHP, 14. Olağan İl Kongresinin heyecanını yaşıyor. “Cumhuriyet’in Yeni Yüzyılı, Türk ve Türkiye Yüzyılı” temasıyla 9 Eylül 2023 tarihinde cumartesi günü Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan kongre saat 10.00’da başlayacak.

TÜM ÜYELER VE VATANDAŞLAR DAVETLİ…

Üyelerin yanı sıra tüm vatandaşların da davetli olduğu MHP Adana 14. Olağan İl Kongresi için tüm hazırlıklar tamamlandı; teşkilatlarda ve parti tabanında heyecan ise dorukta. Danışma, istişare etme yöntemiyle ve teşkilat disiplini içinde tek listelerle gerçekleştirilerek yeni yönetimlerin belirlendiği ilçe kongrelerinin ardından, il kongresinde de aynı usulün izlenmesi bekleniyor.

“KONGREMİZİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yaptığı açıklamada “Milliyetçi Hareket’in her kongresi bir şölen havasında yapılıyor. İl kongremizi de yine şölen havasında, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştireceğiz. Kongremiz hayırlı olsun, hayırlara vesile olsun inşallah. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ifade ettikleri gibi, ‘Kongrelerimizde kaybeden yoktur, bilakis kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket’tir’ düsturundan hareketle, asla kaybedenimiz olmayacak, kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket olacaktır.” dedi.

HEDEFTE YEREL SEÇİMLER VAR

MHP Adana’da kongrelerin tamamlanmasının ardından yerel seçimlere ağırlık verecek. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm belediyeleri kazanmayı hedefliyoruz.” mesajı vermişti. Başkan Kanlı “Adana’da tüm köklü sorunları çözmek istiyoruz. Tek bir vatandaşımızı dahi dışlamayan, ayrımcı değil kucaklayıcı; dahası can dostlarımız sokak hayvanlarına, her canlıya da merhameti esas bilen bir anlayışla hizmet etmek istiyoruz. Kıymetli vatandaşlarımız bize bu yetkiyi verirse, Allah nasip ederse bunları yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çanakkale’de orman yangınlarının yaraları sarılmaya devam ediyor

Çanakkale’de orman yangınlarının yaraları sarılmaya devam ediyor