25 Eylül 2024
weather
24°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP, Edirne’de esnafla buluştu, TÜRKGÜN gazetesi dağıttı

MHP, Edirne’de esnafla buluştu, TÜRKGÜN gazetesi dağıttı

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Lalapaşa’da MHP İlçe Teşkilatı ve İl Yönetimi ile birlikte İlçe Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal'a, Belediye Başkanı İsmail Arslan'a ve bölge esnafını ziyaret etti, TÜRKGÜN gazetesi dağıttı…

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP, Edirne’de esnafla buluştu, TÜRKGÜN gazetesi dağıttı

Bugün Edirne’nin Lalapaşa İlçesinde; MHP İlçe Teşkilatı ve İl Yönetimi ile birlikte, İlçe Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal'ı, AK Parti Belediye Başkanı İsmail Arslan'ı ve esnafı ziyaret ettiklerini belirten MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, ‘’Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne İlimizin ve Lalapaşa İlçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde siyasi gelişmeler hakkında, İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Arslan ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk…’’ ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Tercan ardından Lalapaşa İlçe Esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Türkgün gazetesi ve broşür dağıttı.




Zakir Tercan şunları kaydetti:

“MHP, olarak halkın sorununu tesbit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz.

Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak.. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır.

Bu arada; İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan İlçe Başkanımız Sayın Bedir Adıyaman Başkanımıza ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan.. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal'a ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Aslan'a çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum...


Ziyaretlerimiz esnasında; Edirne İlimizin ve Lalapaşa İlçemizin sorunları ile ilgili ve Türkiye genelinde siyasi gelişmeler hakkında.. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Arslan ile istişarede bulunduk ve gelişmeleri konuştuk...

Ziyaretimizin akabinde; Lalapaşa İlçe Esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledik.. Türkgün gazetesi ve Broşür dağıttık. Esnafımızın Korona Virüsüden dolayı sıkıntılarının olduğu her hallerinden belliydi.

MHP, olarak halkın sorununu tesbit edip bunu çözmeye çalışmak görevimiz. Herkes kendi görevini yaparsa sorunlar azda olsa ortadan kalkar ve rahat bir nefes alınır. MHP olarak üzerimize her ne düşüyorsa fazlasıyla yapmaya gayret ediyoruz ve etmeyede devam edeceğiz.

Bizim amacımız Halkımıza yardımcı olmaya çalışmak.. Esnafımızın, Çiftçimizin, Köylümüzün, Dar ve Yoksul insanımızın derdine çare olmaktır.

Bu arada; İlçemizde yapmış olduğumuz çalışmaların organizasyonunu yapan İlçe Başkanımız Sayın Bedir Adıyaman Başkanımıza ve Yönetimine çok teşekkür ediyorum. İl ve İlçe Yönetimimize yakın ilgi, alaka gösteren ve ikramlarda bulunan.. İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Çağatay Çakal'a ve Belediye Başkanımız Sayın İsmail Aslan'a çok teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum...”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Barcelona’dan 'Terim' göndermesi

Barcelona’dan 'Terim' göndermesi