21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP lideri Bahçeli, MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na 5 maaşını bağışladı

MHP lideri Bahçeli, MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na 5 maaşını bağışladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı ''BİZ BİZE YETERİZ'' yardım kampanyasına destek vererek 5 maaşını kampanyaya bağışladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP lideri Bahçeli, MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na 5 maaşını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın akşam saatlerinde açıkladığı ''BİZ BİZE YETERİZ'' kampanyasının ardından resmî Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan MHP Lideri Bahçeli, ''Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı kampanyanın tebrik ve takdire layık olduğunu vurgulayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''“BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.'' açıklamasında bulundu.

Kampanya kapsamında 5 maaşını da bağışladığını duyuran MHP Lideri Bahçeli, ''Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. KOVİD-19’a asla teslim olmayacağız.'' ifadeleriyle sözlerini noktaladı. 

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin resmî Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamaları:

İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz.

Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’na beş (5) maaşımla katılıyorum. İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız.

Yorumlar
K
Kemal yavuz 4 yıl önce
TÜrkmen ağımda bu yakışır ALLAHIM razı olsun
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
M
Muhittin OĞUZTÜRK 4 yıl önce
Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisinden okul arkadaşım Allah hayrınızı kabul etsin inşallah. Şahsınızla gurur duyuyoruz. Giresun'dan sevgi ve Saygılar sunarım.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
I
Ismail KONMUŞ 4 yıl önce
Allah razı OLSUN.Sayıngenel başkanım.Allah kabul etsin inşallah.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
A
Ahmet Gökçe 4 yıl önce
liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'e bu öncü davranışından ötürü canı gönülden tebrik ediyorum. Yüce Mevlam Dr. Devlet Bahçeli bey'i başımızdan eksik etmesin. Ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı dönemde Rabb'im onu korusun. Ona çok çok ihtiyacımız var.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
ömer gürbüz 4 yıl önce
millet sevgisi kanlarinin zerrelerine islemis büyük liderlerimizin bu hareketi fedakarlik nisanesidir,devletini karsiliksiz sevenlerin devleti varolacaktir
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM! İşte hesap numaraları

BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM! İşte hesap numaraları