18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP, tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında

MHP, tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında

Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depreminin vurduğu 10 ilimizde depremzedelerin yaraları sarılmaya devam ediyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla felaketin yaşandığı ilk andan itibaren afet bölgesine giden MHP deprem heyeti çalışmalarını sürdürürken MHP Milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları’nın depremzedeler için yardım seferberliği devam ediyor.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP, tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında

Türkiye, 6 Şubat Pazartesi günü 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremle sarsıldı. Türkiye’yi yasa boğan felaketten etkilenen 10 ilimizde depremler nedeniyle büyük yıkım oluştu.

Türkiye’yi sarsan felaketin ardından ülkemizin her bir köşesinden ve dünyanın dört bir yanından afet bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için başlatılan yardım seferberliği devam ediyor.

MHP, Milletvekilleri ile depremzedelerin yanında

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Elazığ'da kurulan afet masasını ziyaret ederek deprem bölgemizden Elazığ'a gelen depremzedelerimizi ziyaret etti.


MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Yeşilyurt ilçesinde depremden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret etti.



MHP Genel Sekreter Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Tamer Osmanağaoğlu, Adıyaman il başkanımız Hüseyin Özgün ve MYK Üyemiz Alper Erdem Adıyaman'da depremden etkilenen vatandaşlarımızı ziyaret etti.


Ülkü Ocakları, yaraları sarmaya devam ediyor

Adana Ülkü Ocakları, Hatay'da depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için AFAD koordinasyonunda; depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.


İl ve ilçe başkanlıkları çalışmalarına devam ediyor

MHP Midyat İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan yardım aracı deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’a ulaştırıldı.


MHP Muş İl Başkanlığı tarafından hazırlanan temel ihtiyaç malzemeleri dolu yardım aracı afet bölgesine ulaştırıldı.


MHP Balıkesir İl Başkanlığı kendilerine Kırsal Mahalle sakinlerince hibe edilen 50 küçükbaş hayvanı hazır kavurma şeklinde afet bölgesine gönderilmesine vesile oldu.


Kastamonu Belediyesi deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın ısınma ihtiyaçları için odun, kömür ve soba yüklü yardım aracını afet bölgesine doğru yola çıkardı. 


Kütahya Belediyesi depremden etkilenen vatandaşlarımız için hazırladığı 30. ve 31. yardım tırlarını afet bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardı.


Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika: 160. saatte mucize: 10 yaşındaki Aysima enkaz altından sağ çıkarıldı

Son dakika: 160. saatte mucize: 10 yaşındaki Aysima enkaz altından sağ çıkarıldı