18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP’li Altınkeser: Buca metrosunda ki gecikmenin sorumlusu ve sorumluları kimler?

MHP’li Altınkeser: Buca metrosunda ki gecikmenin sorumlusu ve sorumluları kimler?

MHP Grup Başkanvekili, Parti Sözcüsü Bahadır Altınkeser Buca metrosunun zamanında bitmemesi ile ilgili eleştirilerde bulundu. Konu ile ilgili meclis toplantısında soru önergesinde bulunan Altınkeser “Buca metrosunda ki gecikmenin sorumlusu ve sorumluları kimler?” diye sordu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Altınkeser: Buca metrosunda ki gecikmenin sorumlusu ve sorumluları kimler?
KAYNAK: Haber Merkezi

13 Mayıs 2024 Pazartesi günü toplanan İzmir Büyükşehir Belediye meclis gündeminde. MHP Grup Başkanvekili, Parti Sözcüsü Bahadır Altınkeser “Buca metrosunun da zamanında bitmeyeceğini, bu konuda endişelerinin olduğunu söylediğini ve daha çalışmaların başında korkularımız başımıza geldi” diyerek, geçtiğimiz günlerde basına demeçte bulunan ve Ekim 2025’te bitmesi planlanan Buca metrosunun 2-2,5 yıl gecikeceğini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a basına verdiği demeci hatırlatarak, meclis toplantısında konu ile ilgili soru önergesi verdi.

  • Bu gecikme tam olarak neden kaynaklandı?
  • Gecikmenin sorumlusu ve sorumluları kimler?
  • Buca metrosu tam olarak ne zaman açılacak?

MHP Grup Başkanvekili, Parti Sözcüsü Altınkeser ardından dilek ve temennilerde ise Tugay’a,  Sn. Başkan bu konuda en büyük korkumuz, geçmiş yıllarda yaşanan “Üçyol - Üçkuyular” arasındaki metro çalışmalarının uzun yıllar sürmesinden dolayı, özellikle İnönü Caddesi Esnaflarımızın perişan olması , uzun yıllar süren çalışmalardan dolayı esnaflarımızın dükkanlarını kapatmak zorunda kaldığını unutmadık.

Buca metrosu çalışmalarında hatalar yapılmasından dolayı, inşaat çalışmalarının uzun yıllar sürerek, özellikle Menderes Caddesi esnafının da zor günler geçirmesinden endişe ettiğimi belirtmek isterim dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emine Erdoğan, Tekirdağ'da okul bahçesinde çilek yetiştiren öğrencileri tebrik etti

Emine Erdoğan, Tekirdağ'da okul bahçesinde çilek yetiştiren öğrencileri tebrik etti