20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Avcı: Ekmekten, ulaşımdan tasarruf olmaz

MHP'li Avcı: Ekmekten, ulaşımdan tasarruf olmaz

Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Son günlerde vatandaşları isyan ettiren ekmek üretiminin düşürülmesi, belediye otobüs sayısının azaltılması nedeniyle yaşanan sıkıntılara tercüman olan Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğu hizmet alanlarında önemli bir gerileme yaşandığını söyledi. Avcı "Adana 5 ayda maalesef geriye gitti" dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Avcı: Ekmekten, ulaşımdan tasarruf olmaz

"Ekmek üretiminin ve seferdeki belediye otobüs sayısının yarı yarıya azaltılması gariban vatandaşı cezalandırma, birilerine de para kazandırma anlamına gelir. Eğer tasarruf gerekçesiyle yapılıyorsa, bu da ciddi yanlıştır. Belediye yönetimi, halkın zorunlu ihtiyacı olan ekmek ve ulaşımdan tasarruf yapamaz, yapmamalıdır; yapacaksa, öncelikle caddeleri işgal eden ilanlardan, sosyal medya sponsorluğundan kısmalıdır. Sayın Zeydan Karalar yönetimini yanlıştan dönmeye davet ediyoruz."

"Adana 5 ayda geriye gitti!"

Bünyamin Avcı, 29 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerle gerçekleşen yönetim değişikliğiyle birlikte özellikle Büyükşehir Belediyesi'nin sorumlu olduğu hizmet alanlarında önemli bir gerileme yaşandığını söyledi. Avcı "Adana 5 ayda maalesef geriye gitti" dedi.

AVCI, VATANDAŞIN İSYANINA TERCÜMAN OLDU

Son günlerde vatandaşları isyan ettiren ekmek üretiminin düşürülmesi, belediye otobüs sayısının azaltılması nedeniyle yaşanan sıkıntılara tercüman olan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Adanalı hemşehrilerimizin, gariban vatandaşlarımızın en çok tükettiği temel gıda maddelerinden biri olan ucuz ekmeğin üretiminin azaltılması, büfelerde uzun kuyruklara yol açmıştır. Dahası, bayat ekmek satışlarının olduğu iddiaları basına da yansımıştır. Yine vatandaşımızın daha ucuz olduğu için mecburen tercih ettiği seferdeki belediye otobüs sayısının azaltılması da yanlıştır. Daha önce 10 dakikada, 15 dakikada durağa gelen belediye otobüslerinin şimdi 45 dakikada gelmesi, vatandaşa büyük eziyettir." ifadesini kullandı. 

SİVRİSİNEKTEN SONRA EKMEK, OTOBÜS...

Başkan Bünyamin Avcı, devamla şunları söyledi:

"Bu yıl Adana'yı sivrisineklere teslim eden Büyükşehir Belediyesi yönetimi, ekmek ve ulaşım politikalarıyla da adeta halkı cezalandırmaktadır. Oysa halkımıza 'Martın sonu bahar' diyerek umut vaat etmişlerdi. Ekmek üretiminin ve seferdeki belediye otobüs sayısının yarı yarıya azaltılması gariban vatandaşı cezalandırma, birilerine de para kazandırma anlamına gelir. Eğer tasarruf gerekçesiyle yapılıyorsa, bu da ciddi yanlıştır. Büyükşehir Belediye yönetimi, halkın zorunlu ihtiyacı olan ekmek ve ulaşımdan tasarruf yapamaz, yapmamalıdır; yapacaksa, öncelikle caddeleri işgal eden ilanlardan, sosyal medya sponsorluğundan kısmalıdır. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar yönetimini yanlıştan dönmeye davet ediyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aslan 89'da yıkıldı!

Aslan 89'da yıkıldı!