21 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Avcı: Lider'e sadakat, vefa hepimiz için onurdur!

MHP'li Avcı: Lider'e sadakat, vefa hepimiz için onurdur!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ile yol yürümek her ülkücü, her Türk milliyetçisi için ama özellikle Adana Teşkilatları için onurdur.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Avcı: Lider'e sadakat, vefa hepimiz için onurdur!

‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, ülkesi ve milleti için tüm beşeri makamlara tepeden bakan ahlak abidesi, vakar timsali Sayın Liderimize bağlılık, saygı, vefa ve sadakat hepimiz için büyük bir mutluluktur. Adana olarak bu mutluluğu doyasıya yaşamak ise bizim için ayrı bir sevinç ve övünçtür.

 Lider’e sadakat, vefa

Hepimiz için onurdur!

 Lider’e yol arkadaşı

Olmak büyük onur!

 Lider’e yol arkadaşlığı onurdur!

ÜLKÜCÜ-MİLLİYETÇİ HAREKET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Ülkücü-Milliyetçi Hareket; Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türk Milleti’nin varlığını, birliğini, bekasını, refah ve mutluluğunu savunan, dün bu gaye uğrunda 5 bin şehit veren, bugün aynı gaye için mücadele eden ve tüm bu değerleri sarsılmaz bir inanç ve azimle temsil eden, bu değerleri yaşayan, yaşatan tek sosyal ve siyasi organizasyondur.” ifadesini kullandı.

“BAHÇELİ, KUTLU MİSYONUN LİDERİDİR”

Avcı “Ülkücü-Milliyetçi Hareket’in Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi de; bu kutlu misyonun lideridir. Atamız Oğuz Kağan’dan, Attila’dan, Alparslan’dan, Fatih’ten süzülüp gelen tarihi mirastan feyiz alan, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milliyetçiliği bayrağını gururla taşıyan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, otağında yetiştiği cennetmekân Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in de ülkü izinden yürür.” şeklinde konuştu.

“ADANA İÇİN AYRI BİR SEVİNÇ VE ÖVÜNÇTÜR”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Türk ve Türkiye düşmanlarını, husumet cephesine piyonluk yapanları çıldırtan da bu sarsılmaz milli duruştur. Böylesine ulu, böylesine anlamlı ve kutlu bir davaya liderlik eden Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi ile yol yürümek her ülkücü, her Türk milliyetçisi için ama özellikle biz Adanalılar için onurdur. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen, ülkesi ve milleti için tüm beşeri makamlara tepeden bakan ahlak abidesi, vakar timsali Sayın Liderimize bağlılık, saygı, vefa ve sadakat hepimiz için büyük bir mutluluktur. Bu değerlerle birlikte, Bilge Liderimizin daha 1992’de ortaya koyduğu ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ vizyonuyla Teşkilatlarımızı daha ileriye taşımak için durmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
C
Cahit Varol 4 yıl önce
Amenna buna inancımız tam, sadece adana değil YİĞİDİN HARMAN OLDUĞU YER BOZOK YAYLASININ YİĞİT BOZKURTLARI, YOZGATIMIZIN YAĞIZ DELİKANLILARI, GENÇ KURTLAR, TÜM BOZKURTLAR DA AYNI FİKİRDE. YÜCE ALLAH GENEL BAŞKANIMIZ DEVLETİN ADAMI BİLGE LİDER DR. DEVLET BAHÇELİ BEYİMİZE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH. VAR OLSUN TÜRK MİLLETİ, YAŞASIN ÜLKÜ OCAKLARI. NEREDE BİR ÜLKÜCÜ VARSA SELAM OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE, NE MUTLU ÜLKÜCÜYÜM DİYENE...
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Ceren Damar cinayeti davasında isyan ettiren sözler!

Ceren Damar cinayeti davasında isyan ettiren sözler!