19 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP’li Bulut “Tamer Karadağlı hakkındaki ‘karın ağrınız’ Türk milliyetçisi olmasından kaynaklanıyor”

MHP’li Bulut “Tamer Karadağlı hakkındaki ‘karın ağrınız’ Türk milliyetçisi olmasından kaynaklanıyor”

Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Tamer Karadağlı’nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atanmasının ardından sosyal medyada yapılan seviyesiz eleştirilere tepki gösterdi. Bulut sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Tamer Karadağlı hakkındaki ‘karın ağrınız’ kendisinin bir Türk milliyetçisi olmasından kaynaklanıyor.” İfadelerini kullandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Bulut “Tamer Karadağlı hakkındaki ‘karın ağrınız’ Türk milliyetçisi olmasından kaynaklanıyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı atama kararlarının ardından Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne atandı. Kararın ardından ünlü camiasından birçok isim bu karar hakkında seviyesiz eleştirilerde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut sosyal medya hesabından seviyesiz eleştirilere sert tepki gösterdi.

MHP’li Yücel Bulut’un sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın tamamı:

Tamer Karadağlı hakkındaki ‘karın ağrınız’ kendisinin bir Türk milliyetçisi olmasından kaynaklanıyor. Tamer Karadağlı; Oluşturmak istediğiniz ‘kurtarılmış mahallenizin” ve oraya hapsettiğiniz sanat dünyasının kriterlerine uymuyor. Zira, mahallenizdeki kurallar belli;  Atatürk ancak sizin amaçlarınıza uygun bir araç ise ATATÜRKÇÜ olursunuz. Atatürk’ü savunmanın bir bedeli olacağını görmüşseniz sus pus olursunuz. (Disney Plus) Ülkenizi aşağıladıkça mahallenizin ağababalarından alkış aldığınızı bilir, milletin değerlerini aşağıladıkça küresel kabul göreceğinize inanırsınız. Sizlere göre temel insan haklarından istifade edebilmek için “ya terörist ya muhalif” olmak ön koşuldur. Mağdur ‘sizden değilse’ zaten bırakın mağdur olmayı ‘insan’ bile değildir. Görmezsiniz. Göstermezsiniz… Herşey olmanın MÜBAH ama TÜRK olmanın ilkellik olduğuna inanır, ağzınıza milletinizi ve milliyetinizi almazsınız. Pardon! Sadece yabancıların huzurunda ‘aşağılamak’ ve daha çok alkış almak için alırsınız. Atatürk’ün bir Türk Milliyetçisi olduğunu görmezden gelir, O’nu sadece toplumsal değerlerle sürdürdüğünüz kavgada bir KALKAN olarak kullanırsınız. Ne Atatürk, ne Türk’lük, ne de milletimizin değer yargıları zerre umurunuzda değildir. Tek derdiniz, Daha çok alkış, Daha çok para, Daha çok tanınmışlıktan ibarettir. Sizin mahallede en büyük ayıp, ülkenizin değerleriyle barışık, anti-emperyalist, gerçek vatansever ve tarafsız hümanist olabilmektir.

Yorumlar
Z
1 yıl önce
Mükemmel bir karar. Sayın Tamer Karadağı kutluyorum. Ne yani gezicilerden birini mi getirseydi? Helal olsun sana bu koltuk vatansever yiğit
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
N
Nazim arat 1 yıl önce
Aziz Sancari tebrik etmekten korkan sanatçıyım diyen insanlar var ülkemizde. Hırs aklın önüne geçince fendas medyadan sonra, fondas sanatçıların makyajı dökülüyor.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
N
Nejat Dinç 1 yıl önce
havlayacaklar, duramazlar. havlasın dursunlar.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
K
Komando basri 1 yıl önce
Tarkan veya ateist metin Akpınar İlyas Salman olsa sesiniz çıkmazdı. Sizlere bu kadar tahammül etmemiz inanç ve örf ve itikadımızdan dolayıdır. Alayınız 1 dolara satılmış hain alçak ermeni yunan Yahudi bozmasısınız.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Tanju Özcan, CHP'yi yerden yere vurdu: İstanbul ve Ankara kaybedilecek

Tanju Özcan, CHP'yi yerden yere vurdu: İstanbul ve Ankara kaybedilecek