23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP’li Büyükataman: CHP’nin beslediği, terör partisi DEM oynadığı bu sinsi garabetten kurtulmalıdır

MHP’li Büyükataman: CHP’nin beslediği, terör partisi DEM oynadığı bu sinsi garabetten kurtulmalıdır

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman DEM Parti’nin kazandığı belediyelerin büyük skandallara imza atmasını sert sözlerle eleştirdi. “ Türkiye, CHP’nin beslediği, terör partisi DEM’in oynadığı bu sinsi garabetten kurtulmalıdır. Terörle mücadele her alanda geliştirilmeli ve bölücü teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.” İfadelerini kullandı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP’li Büyükataman: CHP’nin beslediği, terör partisi DEM oynadığı bu sinsi garabetten kurtulmalıdır
KAYNAK: Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman sosyal medya X hesabından Dem Partili belediyelerin peş peşe skandallara imza atmasına sert eleştirilerde bulundu. Mardin Belediyesi’nin İstiklal Marşını okunmasının reddedilmesi, Diyarbakır Belediyesi’nin Türk Bayrağını kaldırması ve Bağlar Belediyesi’nin teröristlerin anısına heykel yaptırması hakkında açıklamalarda bulunun MHP’li Büyükataman, “Vatandaşımıza hizmet götürmekle görevli olan belediyeler ne yazık ki Dem Parti’nin işgalinde asli işlerine başlamadan Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milli egemenliğimize karşı saldırıya geçmiştir.” Dedi.

Terör yanlısı partilerin kapatılması konusuna da değinen Büyükataman, “Bu doğrultuda Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin, terör partisinin kalıcı bir şekilde kapatılması konusunda yaptığı uyarıların ne kadar doğru olduğu bir kez daha anlaşılmıştır” ifadelerini kullandı.

MHP’li İsmet Büyükataman’ın açıklamasının tamamı:

PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan DEM Parti’nin kazandığı belediyelerde  skandallar art arda yaşanmaya başladı.

Mardin Belediyesi’nde İstiklal Marşı okunmasının reddedilmesi, Diyarbakır Belediyesi’nde Türk bayrağının kaldırılması, Bağlar Belediyesi’nin ölen teröristin anısına heykel yaptırması, Tunceli Belediyesi’nin sosyal medya hesabının isminin “dersim” olarak değiştirilmesi açıkça bölücü bir kalkışmadır.

Vatandaşımıza hizmet götürmekle görevli olan belediyeler ne yazık ki Dem Parti’nin işgalinde asli işlerine başlamadan Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milli egemenliğimize karşı saldırıya geçmiştir.

Diğer taraftan DEM Parti ile “Kent Uzlaşısı” adı altında sinsice ittifak yapan CHP tüm bu olanlara sessiz kalmış ittifak ortağına karşı tek bir söz edememiştir.

Türk devletinin bu bölücü ihanete göz yumması söz konusu değildir.

Belediyelerin görevi şehirlerimize hizmet etmektir. Ancak DEM’li belediye başkanlarının böyle bir niyeti olmadığı açıkça gözler önündedir.

Terör örgütünün piyonlarının işgali altında olan belediyelerimize Türkiye Cumhuriyeti devleti gereken tedbirleri ivedi bir şekilde alacaktır.

Belediyelerimiz en kısa zamanda Türk milletine ve Devletine karşı saldırıya geçen bu terör uzantısı kadrolardan temizlenmeli ve milletimize teslim edilmelidir.

Türkiye, CHP’nin beslediği, terör partisi DEM’in oynadığı bu sinsi garabetten kurtulmalıdır.

Terörle mücadele her alanda geliştirilmeli ve bölücü teröristler en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.

Türk milletinin terörün siyasi uzantılarını siyaset sahnesinde görmeye daha fazla tahammülü yoktur.

Bu doğrultuda Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin, terör partisinin kalıcı bir şekilde kapatılması konusunda yaptığı uyarıların ne kadar doğru olduğu bir kez daha anlaşılmıştır.

Belediyelerimiz bir an evvel terör yandaşlarından temizlenmeli, Türk Bayrağı ve İstiklal Marşı ile sorunu olan bu parti en kısa sürede kapatılmalıdır.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olan DEM Parti’nin kazandığı belediyelerde skandallar art arda yaşanmaya başladı.<br>Mardin Belediyesi’nde İstiklal Marşı okunmasının reddedilmesi, Diyarbakır Belediyesi’nde Türk bayrağının kaldırılması, Bağlar Belediyesi’nin ölen teröristin… <a href="https://t.co/Ug9f7Jqakw">pic.twitter.com/Ug9f7Jqakw</a></p>&mdash; İsmet Büyükataman (@buyukataman) <a href="https://twitter.com/buyukataman/status/1781573968031306129?ref_src=twsrc%5Etfw">April 20, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
New York borsası karışık seyirle kapandı

New York borsası karışık seyirle kapandı