20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Depboylu: Kadın vatandır, kadın annedir!

MHP'li Depboylu: Kadın vatandır, kadın annedir!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Adana Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “3. Geleneksel Kadın İzleri Programının davetlisi olarak geldiğimiz güzel şehrimiz Adana’da kıymetli misafirlerimizin arasında bulunmaktan kıvanç duymaktayım.'' dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Depboylu: Kadın vatandır, kadın annedir!

Saygıdeğer Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ Beyefendinin ehemmiyet verdiği Adanalı hemşehrilerine selamlarını sözlerime başlamadan evvel belirtmek isterim. “Kadın Annedir, Kadın Vatandır, Kadın Ülkedir, Kadın Gelecek Nesillerin Teminatıdır.” diyerek Kadının önemini ve değerini bütün içtenliği ile ifade eden Saygıdeğer Genel Başkanımız bizlerin bu husustaki en büyük destekçimiz olmuş ve KAÇEP (Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) Projesinin oluşmasında bizlere yol göstermiştir. Milliyetçi Hareket Partisi bu bakış açısı ile politikalarını oluşturmakta ve ilgili kurum ve kuruşlar perspektifinde ifade etmektedir. Siyasi Partiler nazarında ve Türkiye’de ilk defa Genel Başkanımız Onursal Başkanlığında ve destekleriyle gerçekleştirdiğimiz 18-19-20 Ekim 2019 Tarihinde gerçekleştirdiğimiz 1. MHP Kadın, Toplum ve Şiddet Sempozyumumuzda disiplinlerarası olarak 66 bildiri sunumu 17 oturumda gerçekleşmiş olup yoğun ilgi ile tamamlanmıştır. Ortaya konulan bilimsel tespitler ve sorunlar değerli akademisyenlerimizce ve konunun uzmanları tarafından ele alınmış olup sonuç bildirgesi kamuoyuna duyurulmuştur. Ortaya çıkan problemler Milliyetçi Hareket Partisinin Kadın ve Toplum nazariyetindeki düşünceleri ve politikaları TBMM’de ortaya koyduğu ve ifade edeceği durumlar olarak yer alacaktır.


Bu vesile ile Değerli misafirlerimize, Adanalı hemşehrilerimize, Programın hazırlanmasında emeği geçen Ülkü Ocakları İl Başkanımız Emin Canlı Beyefendiye ve Yönetimlerine, Asena İl Birim Başkanı Seda Çökük Hanımefendiye ve Ülkü Ocaklı her bir kardeşime ayrı ayrı teşekkür ediyor Saygılarımı Sunarım.

 

Yorumlar
v
vatansever 4 yıl önce
CHP, HDP, İP,SP bu partiler özel ajan gibi eleman yetiştirip eğitip halkın arasına gönderiyor. halka özellikle AK PARTİ yi kötülemek , ülkenin durumunun bir kaos içinde olduğunu anlattırıyorlar. AK PARTİ bunlardan haberdar değilmi? özellikle basın ve sosyal medyada söz sahibi yazarla ve bazı nufuz sahibi kişiler hükümeti, AK PARTİyi ve ülkenin durumunu kötüleyenlere hükmet neden müdahale etmiyor? yalanlara iftiralara komplolara halkı isyana ve ayrılığa düşürecek eylemlere yasalar çerçevesinde müdahale edilmesini isyoruz halk olarak.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
e
eyyy vatanseverler MİLLİ ler. 4 yıl önce
DİKKAT yurt, cumhuriyet, sözcü gzaetelerine bir bakın her köşede her yazardan ak partiye hükümete milli ve yerli olan her şeye kalkınma adına güzel olan her işe şiddetli karalama iftira kapmpanyası var. görmüyormusunuz? develet bu küstahlık yapanlara dur desin artık.
begenme BEĞENME
0
cevapla CEVAPLA
Ahmet Nur Çebi'den eleştiri

Ahmet Nur Çebi'den eleştiri