20 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Filiz Kılıç: Vatandaşlarımızın hayalleri için çalışıyoruz

MHP'li Filiz Kılıç: Vatandaşlarımızın hayalleri için çalışıyoruz

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir 1. sıra MHP milletvekili adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’de çalışmalarına devam ediyor. Yerelden genele siyasetin her alanında çalışmalarını sürdüren Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Nevşehir ziyaretini ve seçim çalışmalarını değerlendirdi.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Filiz Kılıç: Vatandaşlarımızın hayalleri için çalışıyoruz

EMRE MÜFTÜOĞLU/ TÜRKGÜN

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir 1. Sıra MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir’de çalışmalarına devam ediyor. Yerelden genele siyasetin her alanında çalışmalarını sürdüren Kılıç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Nevşehir ziyaretini ve seçim çalışmalarını değerlendirdi.

kullan16

KATILIM İÇİN NEVŞEHİR’E TEŞEKKÜR EDERİZ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin 25 Nisan’da gerçekleştirdiği Nevşehir ziyaretini değerlendiren Kılıç, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin 25 nisanda şehrimize gerçekleştirdiği ziyarette Nevşehirli vatandaşlarımızın göstermiş olduğu teveccühe minnettarız. Halkımızın, liderimizi ve bizleri bu denli bağrına basmaya devam etmesi gittiğimiz yolun ve hedeflerimizin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha bizlere gösterdi. Yüreğimizde var olan vatan aşkının harlanarak devam etmesinin halkımızda karşılığını görmek bizi gururlandırıyor. Türk siyasetinin bilge kişisi sayın genel başkanımıza da gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiş durumda.” Dedi

kullan17

“CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINDA 100 SÖZ”

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Milliyetçi Hareket Partisi’nin 100 sözü” başlığıyla açıklanan seçim beyannamesine de vurgu yapan Kılıç, “Seçim beyannamemizde 100 söz verdik. Bundan önce ki seçim dönemlerimizde ve mecliste milletimizi temsil ettiğimiz süreçlerde verdiğimiz sözleri milletimizin ve vatanımızın bütünlüğünü ve faydasını koruyarak bir bir gerçekleştirdik. Şimdi de verdiğimiz bu sözleri gerçekleştirmek için yola çıkıyoruz. Verdiğimiz o sözlerin tamamı ülkemiz için çok faydalı projeler. Birkaçını sıralamak istiyorum;

-Milli tarihe, milli kültüre ve milli varlıklara sahip çıkılacak dedik. Bizim için millilik ve egemenlik hakkımızın korunması en önemli sınırımız.

-Beka kararlığımızın sonuna kadar arkasından gitmeye de devam edeceğiz. 

-İşsizlik ve yoksullukla mücadelemizi daha da artırarak adil gelir dağılımı sağlayacağız.

-Büyük şehirlerimizde asgari ücretli çalışan kişilere ulaşım yardımı vereceğiz.

-Atanamayan Öğretmenlerimizin kademeli olarak atamalarını yapacağız.

-Sanayi ve tarım noktalarında da kazanç sağlayacak yatırımlarla halkımızın refah düzeyini artırmak için çalışmalarımız devam edecek.” Şeklinde konuştu.

kullan18

YERLİ VE MİLLİ SANAYİ VE SAVUNMA SİTEMLERİ

Yerli Sanayi’nin önemine de değinen Kılıç, TOGG ve SİHA’larla ilgili de şunları söyledi, “Cumhuriyetin 100. Yılında üreten Türkiye hedefinin sürdürülebilir olması adına yeniden görev tevdi edilmesi halinde halihazırda üretilen, TOGG ve Kızılelma İHA & SİHA’ların etkisi herkesin malumudur. Yıllarca yerli otomobil hayali Ülkemiz sonunda bu güzel hayaline kavuşmuştur. Ve herkesin takdirini de kazanmıştır. Bununla beraber birçok başarıya imza atmış ve artık Türk milleti tarafından kabul görmüş KIZILELMA, İHA ve SİHALAR’da bu ülkenin geleceği için çok önemli yatırımlardır. Yerli ve milli vurgusu yapan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ne demek istediği üretilen sanayi ürünlerimizle ortaya çıkmıştır. Özellikle savunma sanayisinin bulunduğumuz coğrafya itibariyle ne kadar önemli olduğu ortadadır. Bu minvalde sanayi yatırımlarının devam etmesi için aynı milli duruşun devam etmesi gerekmektedir. Söylediği her sözün ne kadar önemli olduğunun ortada olduğu bir liderin yanında durabilme imkanına sahip bir vekil adayı olmakta bizler için aynı gurur ve onur vesilesidir.”

NEVŞEHİR’İ GÜZEL BİR ŞEHİR YAPACAĞIZ

Nevşehir ile ilgili projelerine de değinen Kılıç, “Türkiye’nin en özel şehirlerinden birisinde yaşıyoruz. Şehrimize ülkemizin ve dünyanın dört köşesinden turistler gelmekte. Bu gelen ziyaretçilerimizi şehrimizde en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalar devam ediyor. Ancak sayının geçen süreçlerde artması belediyemizin de yatırım ve projelerini de artırması anlamına geliyor. Bu süreçte milletvekillerinin belediyemizle ortak çalışmalar yaparak bu eksiklikleri hızlıca gidermesi gerekiyor. Yollarımız şehrimiz için yeterli gözükse de turist ağırlıklı dönemlerde eksikliği hissediliyor. Bu yüzden ivedilikle bir çevreyolu projesi yapma niyetindeyiz. Bunun yanı sıra şehir merkezinden uzakta, modern bir Yeni Sanayi Sitesi’de Nevşehir için projelerimiz arasında. Aslında biz şehrimizde ki vatandaşlarımızla her an yan yanayız ve onlara hayalini kurduğumuz ülke ve şehir planımızı anlatıyoruz. Bunun karşılığını da onlardan güzel geri dönüşler olarak alıyoruz.” Diye söyledi.

kullan19

“UMUT HEP SİZ OLDUNUZ”

Seçim ziyaretleriyle ilgili de değerlendirme yapan kılıç, “Vatandaşlarımızla hep kucaklaşıyoruz. Onlardan destek istiyoruz ve isteklerini dinliyoruz. Bize verdikleri destekten dolayı asla pişman olmadıklarını söylüyorlar. Bir teyzemizin gözlerimin içine bakarak, “Umut hep siz oldunuz kızım” demesini asla unutamıyorum. Torunun askerde olduğunu söylemişti. Allah vatanımızın birliğini ve dirliğini asla bozmasın demişti. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’de hep bu doğrultuda hareket etti. Şehrimizin eksikliklerini el birliği ile tamamlayıp. Türkiye Yüzyılında daha güzel bir Nevşehir yapmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz”.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu

Ankara merkezli 9 ilde FETÖ operasyonu