08 Eylül 2024
weather
25°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
HAFİF YAĞMUR
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Gökhan Çelik'ten CHP'li Ekrem Oran'a tepki: Halkını kandırmaktan vazgeç

MHP'li Gökhan Çelik'ten CHP'li Ekrem Oran'a tepki: Halkını kandırmaktan vazgeç

MHP Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik, Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran’ın ve CHP’nin Çeşme’ye 5 yılda 3. kez verdiği toplu konut müjdesi ve Alaçatıspor’un açıklaması hakkında konuştu. Başkan Çelik, "Aklı sıra seçim öncesi Çeşme halkını kandıracağını zannediyor. Çeşme halkını kandırmaktan vazgeç Ekrem Oran." dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Gökhan Çelik'ten CHP'li Ekrem Oran'a tepki: Halkını kandırmaktan vazgeç

Son 4.5 yıldır Çeşme'nin çok büyük bir imtihanla karşı karşıya olduğunu belirten Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik, "Defalarca dile getirdiğimiz üzere Ilıca Mahallemizde muhtarlık yapacak kapasitesi olmayan Ekrem Oran'ın Çeşme Belediye Başkanlığı tam bir skandallar dönemi ve CHP adına büyük bir fiyaskodur. Çeşme Belediye Başkanı EGO Efendi'nin adının karıştığı skandallar ve Çeşme halkını kandıracağını zannederek yaptığı algılar iki elin parmaklarıyla sayılamayacak kadar çoktur. Geçtiğimiz günlerde utanmadan sıkılmadan belediyenin parasını dağıttığı medya kuruluşları üzerinden bayram müjdesi gibi toplu konut haberi yaptırmıştır. Kendisinin de CHP İlçe Başkanı olduğu 2019'da dönemin CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın projesidir bu bahsettiği toplu konut projesi. Hatta utanmadan sıkılmadan geçtiğimiz yıl Muhittin Dalgıç'ın görselleriyle Belediye Meclisinde kendi projesi gibi paylaşmış ve hatta şakşakçılarına kendisini ayakta alkışlatmıştır" ifadelerini kullandı.


Milliyetçi Hareket Partisi Çeşme İlçe Başkanı Gökhan Çelik

"ÇEŞME HALKINI KANDIRACAĞINI ZANNEDİYOR"

Başkan Çelik, "Ancak projeyi yapmayı beceremeyince müteahhitlerin yanaşmadığını iddia ederek kaçmaya çalışmıştır. Şimdi de aklı sıra seçim öncesi Çeşme halkını kandıracağını zannediyor. Çeşme halkını kandırmaktan vazgeç Ekrem Oran. Her açıklamamda ve uyarımda Çeşme halkına daha fazla zarar vermeden kalan görev süreni tamamlaman için seni uyardım ama sen inat ve ısrarla Çeşme'ye zarar vermeye devam ediyorsun. Adının karıştığı şike davası yetmiyormuş gibi dünde Alaçatıspor' un açıklamasıyla ne yazık ki senin orantısız politikaların yüzünden Çeşme'nin iki takımının karşı karşıya gelmek durumunda kaldığını üzülerek öğrendik. Bir pis işin altında sen çıkma be mübarek, her şeye niye burnunu sokuyorsun. Esnafların seçimine burnunu soktun, şoförlerin seçimine burnunu soktun, Atatürkçü Düşünce Derneğini, Pir Sultan Abdal Derneğini karıştırdın bir rahat bırak artık Çeşme'yi dokuz ay sonra olmayacaksın daha fazla kin ve nefret tohumları ekme bu toprakların üzerine. Alaçatı da, Çeşme de senin egondan büyük unutma" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kaos Fransa'yı esir aldı! Belediye başkanının evine saldırı: Sokaklardan korkunç görüntüler

Kaos Fransa'yı esir aldı! Belediye başkanının evine saldırı: Sokaklardan korkunç görüntüler