23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Karakaya: Türk milleti 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığında Cumhur ittifakını başarılı kılacaktır

MHP'li Karakaya: Türk milleti 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığında Cumhur ittifakını başarılı kılacaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Mamak Ortaköy’de  Muhtarlarla bir araya geldi. Karakaya 28 Mayıs günü Türk milleti yasamada olduğu gibi yürütmede de, yani cumhurbaşkanlığında Cumhur ittifakını başarılı kılacak ve üretim ekonomisinin önünü açacaktır.” dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Karakaya: Türk milleti 28 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığında Cumhur ittifakını başarılı kılacaktır

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya Mamak Ortaköy’de  Muhtarlarla bir araya geldi.  Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Erhan Sarıgöl, Meclis Üyeleri ve teşkilât mensupları katıldı.

MHP'li Karakaya;  Cumhurbaşkanı sn. Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyerek, sahadan izlenimlerinin Cumhur İttifakı adayı sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın açık ara önde bu yarışı tamamlayacağı yönünde olduğunu Vatandaş 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakına sahip çıkmıştır ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle yola devam demiştir.  Devlet ve Milletiyle Hep Birlikte ve Her Şeyden Önce Türkiye iradesi milletimizin onayını almıştır. 

14 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye kazanmıştır. 28 Mayıs seçimlerinde ise “Doğru Zamanda Doğru Adamla Yola Devam diyecektir.” ifadelerini kullandı.

Ardından yerli ve milli otomobil TOGG' a binen Karakaya duygularını şöyle ifade etti:

“TOGG Aziz Türk milleti için sadece bir otomobil değil, bir vizyondur, bir umuttur, bir yol haritasıdır.  Prangalardan kurtuluşun sembolü,  Türk Asrının ve Türkiye yüzyılının nişanesidir. Mamak Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanlarımızla binmek nasip oldu çok şükür.”  açıklamasında bulundu.

Oradan Mamak Belediyesi tarafından Gökçeyurt Mahallesi’nde düzenlenen 'Arılı kovan ve sebze fidesi dağıtım programında konuşan Karakaya şu ifadelere yer verdi: Gelecek ay yıldızlı al bayrağın altındadır. Geleceğin süper gücü Türkiye Cumhuriyeti’dir. Cumhur İttifakı ise Türk milletinin gelecek umudu, beka ufku, birlik ve beraberlik şuurudur. 2023 yılında Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü cumhurun demokrasi zaferiyle kristalleşecek, hitamında Türkiye’mizin hızına hiç kimse yetişemeyecektir.

Biz Türk milletinin hadimiyiz. Biz Türkiye’nin, Türk dünyasının ve Türk milletinin hatır bilen, haya bilen, hakikat bilen, hakkaniyet bilen haysiyetli neferleriyiz, aziz milletimize mensubiyetten şeref duyan sevdalı yürekleriz.

Gökçeyurt Mahallesi’nde Mamak Belediye Başkanına etkinlik dolayısıyla teşekkür eden Karakaya konuşmasına şöyle devam etti; Cumhur ittifakının insanı merkezine alan üretim ekonomisi programına burada, önemli bir katkı sunulduğunu görüyoruz. Öyle inanıyorum ki; 28 Mayıs günü Türk Milleti yasamada olduğu gibi yürütmede de, yani cumhurbaşkanlığında Cumhur ittifakını başarılı kılacak ve üretim ekonomisinin önünü açacaktır.  Ben bu vesileyle Enek’li (Gökçeyurt) bize sahip çıkan hemşehrilerime  bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de zehir tacirlerine dev operasyon: 65 gözaltı

İzmir'de zehir tacirlerine dev operasyon: 65 gözaltı