18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MHP'li Karakaya: Yeminli Türkiye düşmanları zilletle sırdaştır

MHP'li Karakaya: Yeminli Türkiye düşmanları zilletle sırdaştır

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Ankara Birinci Bölge Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Karakaya: Yeminli Türkiye düşmanları zilletle sırdaştır

Mamaklı Yeşilbayır da Hemşehrileriyle  gerçekleşen yoğun katılımlı toplantıya; MHP Mamak ilçe başkanı Av. Mustafa Esen ve teşkilât mensupları  ile katılan Karakaya; "Emeği geçen herkese teşekkür ederek" şu ifadelere yer verdi;

"Emperyalizme esir düşmüş siyasetçiler bir masaya oturmuşlar ve karşımıza geçmişlerdir. Bunlar kimliğini kaybetmişler. Bunlar kökünden kopmuşlar. Bu yüzden zelil olup batmışlar, zillet olup çakılmışlar. Türkiye’yle hesabı olan kim varsa CHP’ye yoldaş, İYİ Parti’ye yandaştır. Terör örgütlerine bakınız, hepsi birden zillet ittifakının kanlı paydaşıdır.  Türkiye düşmanları zillet ittifakıyla sırdaştır. Hiç abartısız ifade etmek gerekirse, tehlike büyük, tehdit yakındır."

2-292

Türkiye Cumhuriyeti’ne pusu kuranların eşkâli bellidir diyen Karakaya, sözlerine şu şekilde devam etti;

"Cesaretimizin kaynağı tarihtir, ilhamımızın kaynağı ecdadımızdır, istiklalimizin kaynağı bu topraklara sere serpe uzanmış yatan şehitlerimizdir, irademizin kaynağı da büyük Türk milletidir. Dünyaya istikamet verecek kudrette bir Türkiye’nin inşası, ancak ve ancak Türk-İslam kültüründen feyzini alan, Türklük gurur ve şuuru ile İslam ahlak ve faziletiyle bezenen fedakarlık numunesi bir ahlaki kucaklaşmayla mümkün olacaktır. Bu ahlaki kucaklaşmanın adı Cumhur İttifakı’dır."

3-205

MHP 1'inci bölge  Milletvekili Adayı Şeniz Sezgin, MHP Çankaya Ilçe başkanı Serkan Damar ve teşkilât mensuplarıyla  esnaf ziyaretine katılan Karakaya'ya ilgi bir hayli yoğundu.

Karakaya gönüllere teker teker dokundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AB'den çarpıcı açıklama: Bu Türkiye'yi enerjide bağımsız hale getirecek

AB'den çarpıcı açıklama: Bu Türkiye'yi enerjide bağımsız hale getirecek