23 Eylül 2024
weather
23°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkçe Düşün
İstanbul
AÇIK
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Türkgün Gündem MHP'li Yönter, korona hastası gurbetçi için devrede

MHP'li Yönter, korona hastası gurbetçi için devrede

İsviçre'nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman,tedavi için Türkiye'ye gelmek için sosyal medyadan yaptığı çağrı üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, devreye girdi. Konuyu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile de konuştuğunu belirten Yönter, Yaman ailesine gereken desteğin verileceğini söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MHP'li Yönter, korona hastası gurbetçi için devrede

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs sürecinde hem sağlık hem de insanlık açısından sınıfta kalan Avrupa ülkeleri çoğu hastayı tedavi etmeyip evlerine gönderirken, Türkiye, tam aksine yardıma muhtaç herkese ve heryere ulaşıyor, yardım götürüyor.

İsviçre'nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman, Türk yetkililere seslendi. Yaman, iki çocuğu ile kardeşinin de hasta olduğunu, tedavi olmak için Türkiye'ye gelmek istediklerini söylemişti.

Afyonkarahisar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, İsviçre'nin Winterthur kentinde yaşayan ve korona virüse yakalanan Yasemin Özkezer Yaman ile ilgili bir açıklama yaptı.

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Konu ile ilgili Sağlık Bakanlığımız, Dışişleri Bakanlığımız ve Afyon Milletvekilimiz Ali Özkaya birebir ilgileniyor. Keza biz de ailemizle sürekli temas halindeyiz. Perşembe günü Başkonsolosluğumuza gelen bilgi neticesinde sahibi Türk olan İsvicre'deki bir hastaneye tekrar götürüldüler. Cumartesi günü de burada testler yeniden yapıldı ve devletimiz gerekli görürse elbette gereğini yapar. Sizler ve hastalarımız müsterih olsunlar."

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER DEVREYE GİRDİ

Konu ile ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter de devrede. Yönter, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "İsviçre'de yaşayan Emirdağlı hemşerimiz Yasemin Özkeser ve ailesinin sosyal medyaya yansıyan dramlarını, KOVİD-19 hastalığına yakalanmaları ile ilgili mağduriyetlerini Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile de konuştum. Sağlık Bakanımız da lazım gelen desteği vereceklerini şahsımla paylaştı.

Kendisine teşekkür ediyorum, Allah razı olsun diyorum. Hemşerilerime, KOVİD-19'dan dolayı tedavi gören bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet niyaz ediyorum."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mısır'da 3 aylık olağanüstü hal ilan edildi

Mısır'da 3 aylık olağanüstü hal ilan edildi