18 Ekim 2024
weather
12°
Twitter
Facebook
Instagram
Türkgün Gündem MİT'in yeni başkanı belli oldu

MİT'in yeni başkanı belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na İbrahim Kalın'ı atadı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MİT'in yeni başkanı belli oldu

Hakan Fidan'ın Dışişleri Bakanı olmasının ardından boşalan Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na atanan isim belli oldu. 

MİT BAŞKANI İBRAHİM KALIN OLDU

İletişim Başkanlığı, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı'na Sayın İbrahim Kalın'ı atamıştır." açıklamasında bulundu.

,
İbrahim Kalın


"GÜZEL ÜLKEM İÇİN DURMAK YOK, YOLA DEVAM"

MİT Başkanlığı'na atanmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Kalın, "Güzel ülkem için durmak yok, yola devam" dedi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Güzel ülkem için durmak yok, yola devam… <a href="https://t.co/rG16x7g10O">pic.twitter.com/rG16x7g10O</a></p>&mdash; İbrahim Kalın (@ikalin1) <a href="https://twitter.com/ikalin1/status/1665788122737590272?ref_src=twsrc%5Etfw">June 5, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

İBRAHİM KALIN KİMDİR?

Prof. Dr. İbrahim Kalın, şu anki görevinden önce Başbakan Başdanışmanı ve Müsteşar Yardımcısı olarak görevlerinde bulundu. Siyasi, Ekonomik ve Toplumsal Araştırma Vakfı (SETA)’nın 2005 ila 2009 tarihleri arasında kurucu başkanlığını yaptı.

Akademik çalışmaları İslam düşünce geleneği ve çağdaş dünyayla ilişkisi üzerine yoğunlaştı. Prof. Dr. Kalın büyük ölçüde İslam felsefesi, İslam-Batı ilişkileri ve Türk dış politikasına ilişkin yayımlar gerçekleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi

Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi