Türkgün Gündem Muğla'da dron destekli trafik denetimi yapıldı

Muğla'da dron destekli trafik denetimi yapıldı

Muğla'da Ramazan Bayramı tatili nedeniyle dron destekli trafik denetimi yapıldı. Milas-Ören kara yolunda, kurallara uymayan iki sürücüye ceza kesildi. Jandarma, trafik güvenliğini artırmak için denetimlerin süreceğini açıkladı.

KAYNAK: AA

Muğla'da Ramazan Bayramı tatili tedbirleri kapsamında dron destekli denetim gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, bayram trafik tedbirleri kapsamında Milas-Ören kara yolunda dron destekli havadan trafik denetimi gerçekleştirildi.

Denetimde kurallara uymadığı belirlenen 2 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Trafik güvenliğini sağlamak ve kazaların önüne geçmek amacıyla yapılan denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Göztepe’de 3 ayrılık daha: Nazım Sangare, Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş'a veda edildi

Göztepe’de 3 ayrılık daha: Nazım Sangare, Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş'a veda edildi

Süper Lig ekibi Göztepe, sözleşmeleri sona eren Nazım Sangare, Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş ile yollarını ayırdığını açıkladı. Böylece sarı-kırmızılılar, sezon sonunda toplam 7 oyuncusuyla vedalaşmış oldu.

MUHABİR: Ali Öncü

Süper Lig’de yeni hedefini üst sıralara koyan Göztepe, kadro planlaması kapsamında üç futbolcuyla daha yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, sözleşmeleri sona eren Nazım Sangare, Doğan Erdoğan ve Kubilay Kanatsızkuş’a teşekkür edilerek kariyerlerinde başarı dilendi.

İzmir temsilcisi, daha önce de Koray Günter, Victor Hugo, Kuryu Matsuki ve Lasse Nielsen ile yollarını ayırmıştı. Böylece Göztepe, 2023-2024 sezonu kadrosundan toplam 7 oyuncuya veda etmiş oldu.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *