Türkgün Gündem Muğla'da düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi: 7 tutuklama!

Muğla'da düzenlenen operasyonlarda uyuşturucu ve silah ele geçirildi: 7 tutuklama!

Muğla Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada Muğla’nın değişik ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda ruhsatsız tabanca, tüfek ve uyuşturucu madde ele geçirilirken, 7 şüpheli tutuklandı.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce ortak operasyonlar düzenlendi. 

Yapılan operasyonlarda; 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet yivsiz av tüfeği, 949 adet tabanca fişeği, 146 adet kartuş, 40 bin adet makaron, 712 adet tütün ve tütün ürünleri, 660 adet cinsel içerikli gıda, 150 litre etil alkol, 85 adet cep telefonu aksesuarı, 40 adet elektronik sigara, 13 adet elektronik cihaz, 3 adet dedektör, 40 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen madde ve 25 adet sentetik ecza ele geçirildi.

Düzenlenen operasyonlarda 27 şüpheliye işlem yapıldı ve 16 şüpheli şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 2 şüpheli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 7 şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Dünya Seul metrosunda yangın: Benzin bidonu ile geldi!

Seul metrosunda yangın: Benzin bidonu ile geldi!

Güney Kore'nin başkenti Seul'de, metroda bir kişinin vagonu ateşe vermesi sonucu çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Seul'ün 5 numaralı metro hattında Yeouinaru ile Mapo istasyonları arasında bir vagonda kundaklama girişiminde bulunuldu.

TRENİ ATEŞE VERMEK İSTEDİ

Polisin açıklamaları ve görgü tanıklarının ifadelerine göre, elinde meşale ve benzin bidonu bulunan, 60'lı veya 70'li yaşlarda olduğu belirtilen erkek şüpheli, hareket halindeki treni ateşe vermek istedi.

Trende meydana gelen küçük çaplı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken yolcular acil durum tünelinden tahliye edildi.

Olayda can kaybı ve yaralanma meydana gelmezken şüpheli kaçmaya çalışırken polis tarafından yakalandı.

Şüphelinin sorgusunun ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Yangın nedeniyle metro seferlerine ara verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *