Türkgün Gündem Pendik'te 5 katlı binada panik! Dairenin balkonu çöktü

Pendik'te 5 katlı binada panik! Dairenin balkonu çöktü

Pendik'te Kaynarca Mahallesi'nde bir binanın ikinci katındaki balkon çöktü. Beton parçaları sokağa düşerken, olay yerine polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler, güvenlik amacıyla çevrede emniyet şeridi oluşturdu.

KAYNAK: AA

Pendik'te 5 katlı binadaki bir dairenin balkonu çöktü.

Kaynarca Mahallesi Karlıca Sokak'ta bulunan binanın ikinci katındaki dairenin balkonunda kısmi bir çökme meydana geldi.

Çökme nedeniyle balkondan kopan beton parçaları sokağa düştü.

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Ekipler, bina çevresine emniyet şeridi çekerek önlem aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Gündem Prof. Dr. Ahmet Ercan beyin kanaması geçirdi

Prof. Dr. Ahmet Ercan beyin kanaması geçirdi

Prof. Dr. Ahmet Ercan, ziyaret için gittiği Bosna Hersek'te sırt ağrısı nedeni ile kaldırıldığı hastanede beyin kanaması ve inme geçirdiğini açıkladı.

MUHABİR: Beybin Usanmaz


Sosyal medya hesabı X'den açıklama yapan Prof. Dr. Ahmet Ercan, şu anda Sarayova'da gözlem altında olduğunu duyurdu.

Ercan paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Bosna-Hersek'te boyundan bele omirilik boyunca gelen sırt ağrısıyla 22/12 tansiyonlar ambulans ile Sarayova hastanesi acile kaldırıldım. 10 gün önce kalbime stent takılmıştı. 3 saat süren sağlıkçı müdahaleleri ile tansiyon 13/7,5'a düşürüldü. Beyin kanaması ile inme atlattım. Şimdi Sarayova'ya gözlem altında dinlenmekteyim. İlgi gösteren kardiyolog ile arkadaşlarıma, yakınlarıma teşekkür ederim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *