Türkgün Gündem Rize'de korkutan kaza: Takla atan araçta sürücü yaralandı

Rize'de korkutan kaza: Takla atan araçta sürücü yaralandı

Rize’de meydana gelen kazada takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

KAYNAK: İHA

Kaza Rize’nin İyidere ilçesine bağlı Yaylacılar Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize Veliköyspor Teknik Direktörü Yasin Çelik sevk ve idaresindeki otomobil sebebi henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü kontrolden çıkarak takla attı. 

Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan yaralı olarak çıkarılan Çelik sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. R

ecep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Çelik’in kaburgasında kırık olduğu ve hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün Futbol Fenerbahçe, Hatayspor maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe, Hatayspor maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe, 26 Mayıs'ta Hatayspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleşti ve ısınma ile çeşitli çalışmalardan oluştu. Takım, yarınki antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

KAYNAK: AA

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 26 Mayıs Pazartesi günü Atakaş Hatayspor'la deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, müsabakanın hazırlıklarına devam etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ndeki antrenman, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde gerçekleştirildi.

Isınma, koordinasyon ve çabukluk hareketleriyle başlayan idmanda futbolcular daha sonra 2 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Antrenman taktik ve bireysel programlarla bitti.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Atakaş Hatayspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *