Türkgün Gündem Rize'de uyuşturucu operasyonu: 5 zanlı tutuklandı

Rize'de uyuşturucu operasyonu: 5 zanlı tutuklandı

Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 15 zanlıdan 5'i tutuklandı. Narkotik ekipleri, yapılan aramalarda çeşitli uyuşturucular ve kullanım aparatları ele geçirdi. 4 şüpheli serbest bırakılırken, adli kontrol şartıyla serbest kalan 6 kişi de bulundu.

KAYNAK: AA

Rize'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 15 zanlıdan 5'i tutuklandı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Şüphelilerin ikametlerindeki aramalarda, 124,76 gram sentetik kannabinoid, 101,18 gram esrar, 7,78 gram sentetik uyuşturucu, 0,61 gram sentetik kannabinoid ham maddesi, 17 Hint keneviri, 13 sentetik ecza hapı, 2 hassas terazi ve uyuşturucu kullanım aparatı ele geçirildi.

Toplam 68 personelin katıldığı operasyonda, 15 zanlı gözaltına alındı.

Şüphelilerden 4'ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 5'i çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, 6'sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türkgün 3. Sayfa Fatih'te kaldırıma çıkan minibüs devrildi

Fatih'te kaldırıma çıkan minibüs devrildi

Fatih'te bir minibüs direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu devrildi. Sürücü kazayı yara almadan atlattı, tekstil ürünleri başka bir araca taşındı. Olay yerinde polis ve sağlık ekipleri müdahale etti.

KAYNAK: DHA

Fatih'te sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, kaldırıma çıkarak devrildi. Kazada sürücü yara almadan kurtulurken, minibüsteki tekstil ürünleri başka bir araca taşındı.

Kaza, Adnan Menderes Bulvarı'nda saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde seyir halinde olan 34 JDP 68 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kaldırıma çıkarak devrildi. Sürücü kazadan yara almadan kurtuldu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yoldan geçenler, sürücüyü aracın içinden çıkardı. Olay yerine gelen polis ekipleri ikinci bir kaza yaşanmaması için yolda önlem aldı. Araç olay yerine gelen vinç ile devrildiği yerden kaldırdı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *